Glas Javnosti

Sorentino, kandidatiti za Oskara i premijere u online bioskopima

Zabava
Autor: Glas Javnosti

Na repertoaru Online bioksopa Moj OFF je italijanski kandidat za Oskara "Izdajnik", film "Kapernaum", domaća premijera filma "Proxima" kao i ciklus poznatih ostvarenja Paola Sorentina

Na repertoaru Online bioksopa Moj OFF je italijanski kandidat za Oskara "Izdajnik", film "Kapernaum", domaća premijera filma "c" kao i ciklus poznatih ostvarenja Paola Sorentina.

Prošlogodišnji bioskopski hit "Ad Astra" sa Bred Pitom u glavnoj ulozi našao je svoju dramsku paralelu sa najnovijim filmom "Proxima", u kojem popularna glumica Eva Grin tumači ulogu vrhunski pripremljenog astronauta spremnog za najizazovniju kosmičku misiju.
Film "Proxima," koji će mnogi uporediti i sa proslavljenim i nagrađivanim ostvarenjem "Gravitacija" sa Sandrom Bulok u glavnoj ulozi, do sada nije prikazivan kod nas i u okruženju i imaće svoju regionalnu premijeru 18. aprila, na Premium video na zahtev platformi - Online Bioskopa Moj OFF.
Na repertoaru virtuelne sale, naći će se italijanski biografski film "Izdajnik" (The Traitor) Marka Belokija, o čuvenom suđenju iz 1986. kada su se na optuženičkoj klupi našli brojni članovi sicilijanske mafijaške organizacije Koza nostre, a sudija Falkone video je spas samo u jednom iz njihovih redova, doušniku Tomazu Bušeti.
Veliki ciklus filmova reditelja Paola Sorentina poznatog i po praćenim serijama "Mladi Papa" i "Novi Papa" naći će se od subote na online repertoaru, među kojima su izdvojeni i dobitnik nagrade Oskar za najbolji strani film "Velika lepota", ali i ostvarenje "Loro" koji je zatvorio prošlogodišnji FEST, o čuvenom političaru i biznismenu Silviju Berluskoniju.


Sorentino oslikavajući portret bivšeg italijanskog premijera napominje da je u filmu "sve istina i sve laž."
Svaki ponedeljak i četvrtak rezervisani su i za po jedan besplatan film, te se i naredni praznični ponedeljak, 20. april i sledeći četvrtak 23. april mogu provesti uz izdvojeno besplatno ostvarenje.
Ovog puta reč je o crnoj komediji "Lice" poljske rediteljke Malgoržate Šumovske za koji je, na Berlinskom festivalu dobila Veliku nagradu žirija - Srebrnog medveda.
Takođe besplatan će biti i film "Dvostruki životi", sa dobitnicom nagrade Oskar Žilijet Binoš u glavnoj ulozi.

Novosti.rs

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR