Glas Javnosti

Soraja posle tajne udaje za holandskog biznismena: Moj partner me forsira da mu rodim bebu, stalno spominje roditeljstvo, misli da je već vreme (FOTO)

Zabava
Autor: Glas javnosti

Sara Soraja Vučelić Masoni, jedna je od onih koje su digle najveću prašinu na balkanskoj javnoj sceni.  Vreme koje je provela u Crnoj Gori iskoristila je pametno i udala se za bogatog biznismena iz Holandije, a sa njim sada živi u Moskvi.

- Moj partner me forsira da rodim bebu, stalno spominje roditeljstvo, misli da je već vreme i da bi trebalo da rodim. Lično volim decu, naravno, ali nisam previše opterećena tim stvarima - otkriva Soraja, čiji život je oduvek intrigirao medije i njene brojne fanove, pa objašnjava da je još uvek nezrela da bude majka.

- U glavi sam još uvek detinjasta! Jednostavno, nisam spremna, doći će vreme i za to - kaže seksi brineta.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Sara ? (@sorajavucelic)

 

Ona već par godina živi na relaciji Rusija - Holandija, a trenutno je, zbog aktuelne situacije sa koronavirusom, razdvojena od partnera, te boravi u Crnoj Gori, dok je on u Moskvi.

- Sad sam u Crnoj Gori, situacija je loša u celom svetu i nisam spremna da odem u Moskvu. Moj partner živi tamo i hteo bi da se i ja preselim - komentariše Soraja.

- Zavolela sam Moskvu! Nisam je volela ranije, ali, eto, stvari se menjaju - priznaje starleta.

Vučelićeva se iz javnosti povukla upravo zato što joj se život sa partnerom prilično razlikuje od burne prošlosti u srpskoj prestonici.

- Moj sadašnji život se potpuno razlikuje od nekadašnjeg u Beogradu. Ozbiljniji je, ali i ja sam postala ozbiljna - iskreno kaže Soraja, pa dodaje da ne želi da komentariše svoje prezime.

- Tako je, kako je… Nećemo o mom prezimenu – rekla je ona crnogorskom voditelju Boži Dobriši.

(Glas javnosti/Alo)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR