Glas Javnosti

Sofija Milošević bila neprepoznatljiva, iako tvrdi da nije imala estetskih korekcija (FOTO)

Zabava
Autor: Glas javnosti

Mnoge poznate ličnosti tvrde kako nisu menjale ništa na svom izgledu i da su za njihove drastične promene zaslužni pubertet, šminka i "dobar ugao" na fotografiji - jedna od njih je i manekenka Sofija Milošević.

Kada se pojavila pre deset godina, izgledala je potpuno drugačije, gotovo neprepoznatljivo. Tinejdžerski period svakako jeste uticao na određene promene njenog izgleda, ali sudeći prema objavljenim fotografijama, i više je nego jasno da je Sofija Milošević na sebi radila određene prepravke.Za njen lepši izgled zaslužna je estetska hirurgija. Očigledno je da je Sofija znatno povećala usne, jagodice je popunila hijaluronom, pa joj lice više nije ovalno kao nekada.


Danas ima i iskošene oči, koje su nekada bila okrugle.

Sofija Milošević je oduvek tvrdila da nije išla kod plastičnog hirurga.

„Nije profesionalna modna agencija koja traži od manekenki da nešto urade. U mom poslu se traži da budemo prirodne. Nisam radila ništa. Zanimljivo je kada me pitaju kod kog sam doktora zatezala oči. Malo su kose, a ja sam zapravo jako asimetrična i znam svoju dobru stranu. Moj posao je da se dobro slikam. Smešno je kad izbace neku moju staru sliku sa revije gde samu sebe ne prepoznajem. Normalno je da smo svi u pubertetu manje lepi nego kasnije“, rekla je ona svojevremeno.


Instagram profil „Hvala plastičaru“, objavio je Sofijine slike pre i posle operacija. Manekenki se to nije dopalo, pa je svojevremeno ušla u raspravu sa vlasnikom ovog profila.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR