Glas Javnosti

СЕВЕРИНА УХВАЋЕНА УСРЕД БЕОГРАДА: Певачица не поштujе самоизолацију

Zabava
Autor: Блиц

По доласку из Швајцарске звезда се обрела на Бежанијској коси

Северинu која је у Србију дошла из Швајцарске полиција је пронашла на Бежанијској коси и одвелa код санитарног инспектора јер није поштовала мере самоизолације које су прописане због пандемије корона вируса.

Медији наводе да је Северина у Београд стигла из Швајцарске и да није пријавила да је боравила у једној од најугроженијих земаља, па да је самим тим морала да две недеље проведе у изолацији. Северина је у Швајцарској била 7. и 8. марта када је имала наступ, а када је дошла у Србију оглушила се о мере Републике Србије и слободно шетала градом.

Она је, како се наводи, у обавези да се самоизолује на две недеље које би требало да проведе на Бежанијској коси.

А како је до тога дошло? Певачица наводи да је дошла да види дете које има право да, по одлуци суда, виђа уторком и четвртом, али је Милан Поповић у самоизолацији због корона вируса.

Она је, уместо у самоизолацију, отишла на врата свог супруга да би видела дете, иако је требало да се због пута смоизолује на две недеље.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

[LJUBAV U DOBA KORONA VIRUSA 2.DIO - KAD SRCE BOLI] Došla sam u Srbiju, jer je otac mog sina odlučio ovdje provesti cijeli tjedan, a kako bih sina vidjela barem u sudski određenim terminima, u utorak i četvrtak od 15 do 20 sati, kao i sljedeći vikend od subote koji je moj. Pristala sam, ne želeći dodatne probleme, jer stalno trpim prijetnje, podmetanja, blaćenja, koje prenose razni tabloidi. Od subote čekam i molim da vidim osmogodišnje dijete, koje nije vidjelo majku punih 5 dana. Nije mi dopustio u subotu, u nedjelju je rekao da je kod svoje braće pa da će mi ga dati u ponedjeljak. Onda se predomislio i jučer. I kada je konačno došlo danas, dan kada ne plačem, umjesto da zagrlim rođeno moje, otac je samoproglasio samoizolaciju Aleksandra i sebe, zbog očevog putovanja u Austriju 7. i 8. ožujka, o kojem me uopće nije izvijestio. Kako sam od tada u međuvremenu bila dva puta sa sinom, upozorila sam ga na to i na sudsku odluku. I došla sam pred njegovu beogradsku adresu, ali dalje od ulaznih vrata nisam mogla. Nije čak dao niti da mi oko moje mahne kroz balkon ili vrata… #vjerujuljubav #vjerujupravdu #rodjenomoje

A post shared by Severina (@severina) on

- Дошла сам у Србију јер је отац мог сина одлучио да овде проведе целу недељу, а како бих сина видела барем у судски одређеним терминима, у уторак и четвртак од 15 до 20 сати, као и следећи викенд. Нјегов отац је самопрогласио самоизолацију Александра и себе, због очевог путовања у Аустрију 7. марта о којем ме уопште није известио - рекла је Северина, између осталог.

Милан Поповић, са друге стране, каже да је своју некадашњу супругу о свему обавестио, те да би она пре свега требало да мисли на здравље детета у овом тенутку.

- Ја сам Северину на време обавестио да смо син и ја у изолацији. Међутим, она је у свом карактеристичном духу породичног насилника управо тако на силу покушала да оствари неко своје право. Када јој то није успело, онда је као по обичају у помоћ позвала јавност и кренула да манипулише тако што пласира лажне и нетачне информације, с намером да унизи оца свог детета који води рачуна о здрављу нашег сина. То би сваком родитељу требало да буде на првом месту. Надам се да ће што пре схватити да бахатим понашањем не може ништа да постигне, већ да треба да почне да се понаша одговорно, цивилизовано и васпитано - навео је Милан Поповић за „Српски телеграф“.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR