Glas Javnosti

SEĆATE LI SE LEPOTICE IZ DŽEJEVOG SPOTA "SUNCE LJUBAVI" ? I danas je PRELEPA - evo gde živi i čime se bavi

Zabava
Autor: Glas javnosti/ Blic

Nataša Vojinović je svim muškarcima pomutila razum, kada se pojavila u spotu za Džejevu pesmu "Sunce ljubavi". Zbog njene lepote proglašena je i za "Mis šarma" na izboru za "Miss YU".

Sinonim za emociju je upravo glas pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog, zato njegove balade nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Skoro sve su postale evergrinovi, što je slučaj i sa pesmom "Sunce ljubavi", koja je po mišljenju mnogih njegova lična karta, pored "Nedelje". Baš u spotu za tu numeru pojavljuje se prelepa devojka Nataša Nađa Vojinović, koja je sve očarala izgledom.

Svojom pojavom i harozmom odmah je pobrala sve simpatije pripadnika jačeg pola, koji su isticali da poseduje neverovatan sek*ipil u pogledu i stavu.

- To je bilo 1994. godine, sada zvuči daleko, a kao da je juče bilo. Sećam se tog dana kad me jedna modna agencija pozvala na kasting. Mladost sa sobom nosi bunt, ponos, strah... Želja da uspem savladala je strah da li ću odgovoriti zahtevima režisera. Konkurencija je bila velika, a moja očekivanja još veća. I ostvarilo mi se - osvrnula se Nataša jednom prilikom na učešće u spotu pevača.

Nataša je rođena u Beogradu, pojavljivala se u još nekoliko muzičkih spotova, a radila je i na televiziji u Herceg Novom. Trenutno živi i radi u Bijeloj i ističe da je danas najponosnija na svog sina, koji ima sedam godina.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR