Glas Javnosti
posta

Saša Popović otkrio koliko zarađuju pevači "Zvezda Granda": Otkrio koliko Mirza zrađuje

Zabava
Autor: Glas javnosti

Nekadašnji vlasnik Grand produkcije i bivši direktor ove velike imperije Saša Popović po prvi put govorio je o nekim detaljima ugovora sa Zvezdama Granda.

Iako su ga pojedini optuživali da produkcija uzima veliki novac, te da pevači „robuju“ devetogodišnjim ugovorima sa Grandom, Popović je otkrio svoju stranu priče.


- Toliko ima te dece i svako daje neke izjave, mene to toliko ne pogađa. Kada dođu pred finale, njih dvadesetak potpisuje ugovor od devet godina. Svake godine kažem finalistima da je ugovor aktivan samo ako možemo da napravimo nešto od njih. Znači potpisali su ugovor i do tada su radili za nekih sto, sto pedeset eura po nekim klubovima, diskotekama. Onda dolaze u takmičenje i kreće novo poglavlje – započeo je Popović svoju priču i nastavio:

- Znači kažem im, dobićete pesme, reklame, ako uspemo da vas podignemo na hiljadu eura, dve to je super i to vredi, a ako vidimo da za godinu dana i dalje rade za 150 evra taj ugovor ne vredi ništa. Kažemo im da idu pevaju i rade kao što su i do sada, ali imaju ugovor na devet godina sa nama i uvek mogu da dođu kod nas kada nešto snime, jer smo mi njihova kuća, pa možda se desi nešto za tri, četiri godine – rekao je Popović i prisetio se Mirze Selimovića.


- Sećam se Mirze Selimović koji je bio pobednik. On je dobio jednu, dve pesme, ali ništa se značajno nije desilo. Došao je i rekao: „Direktore, šta da radim ja i dalje pevam za 400, 500 evra“. Ja sam mu rekao: „Ti sam sebi radi tezge. Ako mi budemo imali neki nastup za tebe, mi ćemo ti to zakazati. I bez obzira što imaš ugovor sve su pare tvoje“. Mirza je kasnije napravio veliki uspeh i sada ima odličnu cenu – rekao je Popović i otkrio kolika je zarada Granda, a kolika pevača od nastupa.
- Samo da kažem da u ugovoru stoji 70 posto njima, 30 posto Grandu, ali to je za one pevače kojima stvarno možemo da podignemo cenu i mogu da pevaju za ozbiljne pare – rekao je Saša.

Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR