Glas Javnosti
posta

SARA DŽESIKA PARKER PROSLAVLJA 56. ROĐENDAN: Voleli smo je kao vatrenu kupoholičarku KERI BREDŠO, a evo šta Sara zapravo MISLI O ŠOPINGU!

Zabava
Autor: Glas javnosti

Za ovu ulogu osvojila je dve Emi nagrade  i četiri Zlatna globusa. Godine 2008. snimljen je prvi deo, a 2010. drugi deo filma „Seks i grad“.  U poslednjih nekoliko meseci spekulisalo se o nastavcima i snimanju novih epizoda, ali na nesreću svih ljubitelja ove serije, ništa od toga. 

Najpoznatija je po ulozi Keri Bredšou u HBO-voj megapopularnoj seriji „Seks i grad“ koja je emitovana od 1998. do 2004. godine.

Američka glumica, producentkinja i dizajnerka Sara Džesika Parker rođena je 25. marta 1965. godine u Nelsonvilu u Ohaju. 

Ljubavni život ove holivudske modne ikone često porede upravo sa ulogom Keri Bredšo, koju je tumačila i koja je u hit seriji pisala o svom ljubavnom životu. Međutim ako se u mnogim stvarima poistovećuje sa Keri, Sara je izjavila da ipak za razliku od Keri ona je odvuek očajnički želela dom, porodicu i decu.

Iako sada živi mirnim porodičnim životom u mladosti ljubavni život Parkerove je bio podjenako zanimljiv kao i od Keri Bredšo.

Pa tako prvi javnosti poznat dečko od Sare jeste glumac Majkl Džej Foks sa kojim se tačno ne zna koliko dugo je bila, pošto je par krio vezu od javnosti. Prva ozbiljnija veza bila je sa Robertom Daunijem Mlađim, sa kojim se dugo zabavljala pored njegovih problama sa zavisnošću od droge. Veza je trajala sedam godina, a Parkerova je raskinula videvši da ne može da mu pomogne da se izbori sa problemom zavisnosti. Glumica je bila još i sa  novinarom Džonom Kenedijem Mlađim i Džošuom Kadisom.

Najzad. 1992. godine Parkerova upoznaje svoju najveću ljubav glumca Metjua Broderika. Svoju ljubav ovaj par kruniše u maju 1997. godine, a tek 2002. godine dobijaju svoje prvo dete – sina Džejmsa Viktora, a sedam godina kasnije uz pomoć surogat majke dobija i dvoje blizanaca: Loretu i Tabitu. Metju i Sara Džesika nose laskavu titulu jednim od najusklađenijih parova Holivuda.

Sara danas proslavlja svoj 56 rođendan i povodom toga vam otkrivamo u kojim stvarima uopšte NIJE slična svom liku u „Seks i gradu“.

Svi verni fanovi serije znaju da je Keri Bredšo opsednuta kupovinom, naročito obuće. Ipak, kako je glumica sada otkrila ona i Keri ne dele tu strast.

- Nisam ludi kupoholičar i nisam bila takva dugi niz godina - izjavila je glumica jednom prilikom i dodala:

- Šoping ponekad izaziva anksioznost u meni. Osećam se loše, znate na šta mislim. Ja kupim nešto i onda razmišljam da li mi je to zaista bilo potrebno i da li ću ja to hteti u narednih pet godina. Da li će mi to stajati dobro za pet godina? – rekla je glumica i začudila mnoge.

Sara je istakla da ona naprosto ne može da zamisli da na svetu postoji osoba koja voli cipele toliko koliko ih voli Keri.

- Uvek kažem da je to za nju kao groznica. Ne osuđujem je, jer je to njena strast - istakla je i priznala da ipak nije daleko od junakinje popularne serije kada su modni komadi u pitanju. Ona koristi svaku priliku da zasija u nekoj dizajnerskoj kreaciji.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR