Glas Javnosti

Šakira novom pesmom O BIVŠEM PARTNERU srušila sve rekorde

Zabava
Autor: Glas javnosti

Šakira je u četvrtak objavila pesmu posvećenu suprugu Đeraru Pikeu koja je u samo dva dana oborila rekord.

Numera sa nedvosmislenom aluzijom na prevaru u dva dana je na platformi YouTube prikupila preko 86 miliona pregleda i oborila jedan važan rekord.

Video spot za pesmu Out of Your League (Izvan tvoje lige) pogledalo je više od 63 miliona ljudi tokom prva 24 sata, a ujedno je i najslušanija latinoamerička numera u jedom danu.

Posle 10 godina zajedničkog života, 45-godišnja pevačica Šakira i 35-godišnji fudbaler Barselone raskinuli su 2022. godine.

Ovim hitom pevačica se našla na listi najslušanijih latinoameričkih izvođača koji su takođe rušili rekorde, među kojima su J Balvin, Luis Fonsi i Daddy Yankee.

„Žene ne plaču, žene naplaćuju“

„Ostavio si me kao komšinicu svekrvi, s novinarima pred vratima i dugom u trezoru. Mislio si da ćeš me povrediti, ali učinio si me još jačom. Žene ne plaču, žene naplaćuju“, stihovi su Šakirine nove pesme upućene Pikeu.

Pevačica je pesmom poslala jasnu poruku bivšem suprugu koji ju je navodno prevario s trenutnom devojkom, Klarom Čijom: „Bejbi, želim ti sve najbolje s mojom zamenom, ne znam šta ti bi, ali zamenio si Ferrari za Twingo, zamenio si Rolex za Casio…“

Kako prenosi BBC je kontaktirao Pikea za komentar.

Pop pesma od četiri minuta prva je saradnja Šakire i Bizarepa, argentinskog producenta i di-džeja.

Šakira se tako našla na svetskoj listi latino izvođača koji će oboriti Jutjubu rekorde, a među imenima su i Džej Balvina, Luis Fonsi i Dadi Jenki.


Međutim, ovo nije njena prva pesma o raskidu - Monotonia (Monotonija) je izašla pre tri meseca, ali je više bila srceparajuća balada i nije imala prizvuk osvete bivšem partneru.

U novoj numeri, Šakira peva o Pikeovoj novoj navodnoj 23-godišnjoj partnerki.

Đerar Pike nije komentarisao pesmu na društvenim mrežama jer je bio zauzet promocijom Kraljevske lige, takmičenja u malom fudbalu.

Pevačica i fudbaler su posle raskida objavili da žele da se posvete zajedničkom roditeljstvu i deci Milanu i Saši.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR