Glas Javnosti

ŠAKIRA ISPROZIVALA PIKEA: Uradila ovo kako najbolje ume, kroz pesmu ispljuvala svog bivšeg i njegovu ljubavnicu

Zabava
Autor: Glas javnosti

Šakira je izabrala orginalan način za osvetu sa bivšim partnerom Pikeom i njegovom devojkom Klarom - objavila je pesmu prošle nedelje. Brojni obožavaoci zanosne Kolumbijke smatraju da je nije mogla da odabere bolji način za obračun.

Ona je prošle nedelje sa producentom BZRP objavila pesmu "Music Sessions #53" koja je uzdrmala svet. Spominjala je bivšeg partnera, penzionisanog fudbalera Đerarda Pikeaa (35) i njegovu devojku Klaru Čiju Marti (23), sa kojom je prevario Šakiru.

Pesma je stigla vrh mnogih muzičkih lista, a zbog načina na koji je saznala za prevaru, postala je i viralni hit. Za sve je "kriva" tegla marmelade od jagoda, koju nisu voleli da jedu ni njena deca ni Pike već samo Šakira, a kada se vratila s puta, pevačica je primetila da je neko pojeo.

Na društvenim mrežama može da se pročita kako je ova pesma odgovorna za trzavice u vezi Pikea i Klare jer je unela nemir u njihovu vezu i pritisak s kojim se teško nose.

- Nema šanse da opstanu. Ta veza je osuđena na propast. Svi su čuli i znaju šta su napravili Šakiri, to će ih proganjati večno i pitanje je vremena kad će priznati da je gotovo - piše se po društvenim mrežama.

Ipak, ako je suditi prema rečima novinarke Lorene Vaskez, koja prati sve što se događa oko Šakire pa je nazivaju i "šakirologinjom", Pike i Klara su bezbrižni i ne muče ih priče da su u krizi koje kruže proteklih dana. Ističe da su bili na utakmici zajedno i pokazali da su srećni.


- Ljubili su se, grlili, mazili se u javnosti i tako pokazali da njegova veza jača iz dana u dan - kaže Vaskez, piše španska Marca. Novinarka nije zauzela Šakirinu stranu, ali tvrdi da razume zašto je objavila pesmu sa stihovima upućenima Pikeu i Klari:

- Tražiti od Šakire da poštuje osobu sa kojom je Pike prevario je komplikovano.

Glavni akteri ove priče se, izgleda, dobro drže i bez obzira što se "blate" u spomenutoj pesmi, oni su vrlo smireni i uživaju u romansi, kao da se ništa nije dogodilo.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR