Glas Javnosti

SAD SE SVE LEPO VIDI! Objavljen snimak kako Tanja Savić napušta Amidži šou, SVI OSTALI U ŠOKU (VIDEO)

Zabava
Autor: Glas javnosti

Pevačica Tanja Savić, napustila je snimanje praznične emisije "Amidži šou" nakon pola sata u kojoj su gosti bili: Jovana Jeremić, Ivica Dačić, Tanja Savić, Branimir Nestorović.

Danima se spekuliše zbog čega se pevačica odlučila na ovaj potez, a sada je isplivao i snimak.

Name, pevačica Tanja Savić je nakon pola sata od početka snimanja emisije napustila istu i otišla bez reči, a to dokazuje i snimak za najavu emisije "Amidži šou" koja će se emitovati u utorak.

- Jovana, pusti ih malo neka oni sad pričaju - rekla je Tanja vidno iznervirana, pre nego što je napustila studio, a nakon toga samo ustala bez reči. Gosti i voditelj su bili vidno šokirani.

Kako pišu beogradski mediji, Tanja je napustila studio zbog Jovane Jeremić, jer njihova netrpeljivost traje od onoga dana kada je Jovana u jutarnjem programu obelodanila da je pevačica u vezi sa Draškom Stanivukovićem.

- Situacija na snimanju je bila krajnje neprijatna. Tanja nije znala da će zajedno sa njom gostovati Jovana Jeremić. Čim je videla da voditeljka ulazi u šminkernicu prevrnula je očima, ali je ipak ostala, jer je želela da ispoštuje Ognjena Amidžića. Međutim kada je počelo snimanje emisije, nastao je haos. Jovana je sve vreme peckala Tanju, dok pevačica nije želela da se raspravlja sa voditeljkom. Kako joj je u tom trenutku bilo neprijatno, odlučila je da ustane i napusti emisiju - pišu beogradski mediji. 

Podsetimo, voditeljka Jovana Jeremić je bila ta koja je u javnost iznela da su pevačica Tanja Savić i Draško Stanivuković u vezi.

- Evo ekskluzive. Čula sam da je jedan mladi političar bio s Tanjom u tajnoj ljubavnoj vezi. Nije iz Srbije, iz Bosne je, i nije Dodik. Ko je? - uz osmeh je otkrila Jovana.

Mediji su ubrzo objavili da je u pitanju Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, a onda je voditeljka iznela još detalja o njihovoj navodnoj aferi.

- Sve se to desilo na Jahorini dok je on bio u vezi za drugom ženom i puklo je kada je taj političar ušao u drugu, tačnije treću vezu. Letnju avanturu - objasnila je Jovana i u svom stilu zaključila.

BONUS VIDEO Ekskluzivna priča o Teslinom oružju koju vojska krije, a prži mozak...

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR