Glas Javnosti

RIJANA OBARA REKORDE: Bogatija od Eltona Džona i Mika Džegera!

Zabava
Autor: Glas Javnosti

Rijana, jedna od najvećih svetskih zvezda, koja se nedavno preselila u London, sada je prešišala Eltona Džona i Mika Džegera po bogatstvu. Prvi na listi je kompozitor Endrju Lojd Veber, a drugi Pol Mekartni.

Rijana je osvanula na trećem mestu liste najbogatijih muzičara “Sunday Times-a”, i to s procenjenim bogatstvom od 600 miliona dolara.

-Ona nas je pomalo iznenadila… Do prošlog leta vrlo malo ljudi je uopšte znalo da živi u Velikoj Britaniji. Sada je u dobroj situaciji da bude prva muzičarka koja je u Velikoj Britaniji stekla status milijarderke- kaže Robert Vots, koji sastavlja listu.

Uprkos tome što ova atraktivna dama nije izdala album od 2016. godine, za njenu zaradu je velikim delom zaslužno partnerstvo s francuskim luksuznim brendom LVMH.

Osim toga, Rijana je lansirala sopstvenu liniju seksi donjeg veša pod nazivom “Savage x Fenty”, koje najbolje promoviše svojim golišavim izdanjima na društvenim mrežama.

Podsećana radi, prošle godine je zauzela prvo mesto “Forbes-ove” liste najbogatijih žena u muzičkoj industriji.

Robin Rijana Fenti je pevačica sa Barbadosa. Rođena u Sent Majku, a sa šesnaest godina se preselila u SAD radi muzičke karijere, koju sada nastavlja u Londonu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR