Glas Javnosti

REŽISER "OPENHAJMERA" ODUŠEVLJEN OVIM FILMOM: Kristofer Nolan pohvalio japanski film

Zabava
Autor: Glas javnosti

U pitanju je svetski hit

Kristofer Nolan pohvalio je japanski blokbaster "Godzilla Minus One" tokom nedavnog intervjua sa režiserom Takašijem Jamazakijem, piše IndieVire.


Prošle godine, Jamazaki je režirao film koji je postao svetski hit i zaradio više od 100 miliona dolara. Osim toga, film je ove godine dobio Oskara za najbolje specijalne efekte.

"Gledao sam Godzilu i mislim da je to neverovatan film", rekao je Nolan u intervjuu.


"Veoma je uzbudljivo, a primetio sam i da je u duhu vašeg ranijeg filma, Večna nula. Problemi vezani za glavnu priču imaju dubinu, iako je glavna priča vezana za Godzilu, a priča je takođe zabavna i uzbudljiva. Isto tako, likovi imaju divnu dubinu, a postoji i sjajan osećaj za istoriju koji zaista cenim."

Nolan je govorio o Godzili dok je promovisao Openhajmera, koji u Japan stiže krajem marta. Dok Openhajmer govori o stvaranju atomske bombe, Godzila se bavi posledicama upotrebe nuklearnog oružja.


Jamazaki je pitao Nolana šta misli o ideji da on snimi odgovor na Openhajmera i pokaže japansku stranu priče. Nolan mu je dao blagoslov rekavši da za takav projekat nema boljeg reditelja i dodao da ga zanima šta će Jamazaki raditi u budućnosti.


Glas javnosti/U01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR