Glas Javnosti

POZNATI VODITELJI OVOGODIŠNJE EVROVIZIJE: Evo ko nas dočekuje u Malmeu

Zabava
Autor: Glas javnosti

Voditeljke 68. Pesme Evrovizije u Malmeu biće holivudska i švedska glumica Malin Okerman i Petra Mede, švedska glumica i komičarka koja je već dva puta vodila najveće evropsko muzičko takmičenje.

Organizatori ovogodišnje Pesme Evrovizije saopštili su da će voditeljke takmičenja u Malmeu biti Petra Mede i Malin Okerman.


Petra Mede će treći put biti voditeljka Evrosonga. Prvi put je vodila takmičenje održano baš u Malmeu 2013. godine, a tri godine kasnije bila je domaćin takmičenja sa evrovizijskim pobednikom Monsom Selmerlovom u Stokholmu.

Navela je da se raduje saradnji sa Malin Okerman.


„Ne poznajemo se od ranije, ali smo se sada sastale nekoliko puta i potpuno sam kupljena. Biće užitak raditi sa njom“, rekla je Mede.

Malin Okerman je rođena u Stokholmu, a odrasla je u Kanadi. Trenutno sa porodicom živi u Los Anđelesu, a Malme joj je poznato okruženje pošto njen otac živi u obližnjem Falsterbou.


Glumila je u brojnim holivudskim ostvarenjima, a sarađivala je sa poznatim glumcima poput Sandre Bulok, Dženifer Aniston, Bena Afleka i Dvejna Džonsona.


Pesma Evrovizije održava se od 7. do 11. maja u Malmeu, a predstavnik Srbije nastupiće u prvom polufinalu takmičenja.


Glas javnosti/N01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR