Glas Javnosti

Poznata manekenka smršala deset kilograma, priznala - "JELA SAM PO CEO DAN!"

Zabava
Autor: Glas javnosti

Sofija Milošević, mama je dvojice dečaka. Ona se tokom trudnoće ugojila deset kilograma, s obzirom na to da je tokom trudnoće često objavljivala fotografije, svi su saglasni da joj je i tada njeno telo bilo savršeno.

Kako nije bila zadovoljna svojim izgledom, krenula je na dijetu i putem ishrane se rešila suvišnih kilograma.

- Tokom trudnoće sa Teodorom nisam imala problem sa mučninama i zbog toga sam jela po ceo dan. Bila sam nezaustavljiva! Ugojila sam se čak 10 kilograma. Nakon porođaja sam imala 65 kilograma i izluđivao me je višak oko stomaka. Imala sam utisak da, gde god pođem, moj stomak ide ispred mene. To me je baš nerviralo, istakla je Sofija

Osvrnula se i na ishranu koja je sada zastuplena na njenom meniju.

- Izbacila sam proste šećere, koji se nalaze u slatkišima, a ugljene hidrate sam smanjila, ali ih i dalje konzumiram. Najveći uspeh je to što sam se odvikla od brze hrane, koju sam jela tokom cele trudnoće. Sada uglavnom doručkujem ovsenu kašu sa kikiriki puterom i svežim voćem ili jaja sa avokadom i hlebom. Za ručak biram ribu ili meso sa povrćem i salatom, a slično jedem i za večeru. Doduše, moram da budem iskrena, nekad se opustim pa pojedem picu ili pastu.

Pored dijete, zadobar izgled ključni su i naporni treninzi.

- Volim da kombinujem razne vrste vežbi. Nekad idem u teretanu i dižem tegove, a nekad na otvorenom radim vežbe izdržljivosti, trčim, penjem se uz stepenice... Vratila sam se čak i boksu. Pored toga što taj sport sagoreva mnogo kalorija, pomaže mi da se rešim stresa i negativne energije - navela je manekenka.

Inače Sofija ima dvoje dece, sinove Alekseja i Teodora sa poznatim fudbalerom Lukom Jovićem  i sa njim je već duže vreme uživa u ljubavi.


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR