Glas Javnosti

NOVI PLANOVI: Netfliks planira još jedan spinof "Porodice Adams"

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Nakon velikog uspeha serije "Sreda" (Wednesday), Netfliks priprema još jedan spinof popularne franšize "Porodica Adams", koji će se baviti čuvenim ujakom Festerom.

Pregovori o potencijalnom spinofu, o kojima je prvi pisao Bloomberg, započeti su tokom priprema za nastavak snimanja druge sezone "Srede", zakazano za proleće 2024.
Ipak, nije sigurno da li će priča o Festeru biti realizovana, jer je prethodno potrebno da okvirni scenario dobije zeleno svetlo, a striming servis ispregovara ugovore sa potencijalnim zvezdama.

"Sreda", koja je na Netfliksu dostupna od novembra prošle godine, prati naslovnu junakinju (Džena Ortega) dok pohađa Nevermor akademiju i pokušava da ovlada svojim posebnim moćima. Uz sve to, mora da se snađe i u odnosima sa društvom iz škole, što joj ne ide baš najbolje.
Pored Džene Ortege u naslovnoj ulozi, igraju i Ketrin Zita Džouns (Mortiša), Luis Guzman (Gomez), Ajzak Ordonez (Pagsli), a epizodnu ulogu ima i Kristina Riči, koja je tumačila lik Srede u ostvarenju iz 1991.
Serija, koju je režirao Tim Barton, je za kratko vreme postala Netfliksov najgledaniji naslov na engleskom jeziku i ponovo probudila interesovanje za dobro poznatu "Porodicu Adams". Porodicu čudaka osmislio je davne 1964. Čarls Adams kao strip, a imala je nekoliko uspešnih animiranih i igranih verzija.


Glas javnosti/ E02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR