Glas Javnosti

PODVIG ZA PAMĆENJE! NIKOLA ROKVIĆ ZAVRŠIO HODOČAŠĆE: U potpunosti uspela misija za dečju onkologiju - skupljeno čak 31 milion dinara!

Zabava
Autor: Glas javnosti

Pevač Nikola Rokvić posle mesec dana hodočašća stigao je do cilja i ljubio zemlju kojom hoda.

Pevač je došao do manastira Svetog Nektarija Eginskog gde ga je sačekala supruga Bojana Barović sa dečicom.

Nikola je bosih nogu ušao u manastir, pomolio se nad ikonom, pa poklonio moštima.

U rukama je nosio srpsku zastavu, a na stopalima je imao vidljive rane od pešačenja i hodanja mesec dana.

Podsetimo, Rokvić je krenuo od Hrama Svetog Save na ovo kumano putovanje gde ga je ispratila porodica i najbliži prijatelji.


(Foto: Printskrin Instagram)

Nikola i njegova supruga Bojana osnovali su fondaciju "Porodica" koja ima za cilj da pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija, a ovo hodočašće je samo prva misija njihovog humanog rada.

- Još sam pod velikim utiskom. Čudesan dan, ovo je posle rođenja dece i tih velikih stvari, jedan od najvećih dana u mom životu. Toliko ljubavi, radosti, milosti, Božijeg blagoslova koje sam video, i najdivnije je to što mi je Gospod dozvolio da to prenesem na ljude - rekao je Rokvić 

- Stigao sam. Vratio sam se u trenutak kada sam dao zavet da ću doći, bio sam ponosan i radostan. Nekako, ovo je put koji je životni put, verujem da ću biti bolji čovek od ovog puta. Nadam se da će i drugi ljudi, pošto sam video koliko su pratili, da će i oni krenuti putem bogotražnje i putem ljubavi.

NIKOLA SAKUPIO 31 MILION DINARA

Nikola uspeo da sakupi 31 milion dinara Nikola je tokom puta za fondaciju "Porodica" koju je Rokvić osnovao sa suprugom Bojanom, uspeo da prikupi neverovatan 31 milion dinara, a sav novac biće doniran u humanitarne svrhe.

 - Dragi narode, pomaže Bog. Nadam ste da ste svi dobro, evo nas nadomak Atine, bože zdravlja sutra bi trebalo da stignemo u luku Pirej i onda trajektom do Egine, i od mesta gde ćemo se iskrcati do manastira ima 7 kilometara i do Atine 50km, sutra bi trebalo uz Božju pomoć da pređemo 57 kilometara. Hvala Vam na podršci, hvala Vam na molitvama, hvala Vam na ljubavi, na veri.

Ostanite još uz nas mislima da dođemo do cilja. Moram da Vam kažem da so na današnji dan prikupili 31 milion dinara, idemo još danas i sutra, jako, ovaj put za dečiju radost - poručio je Rokvić pred sam kraj svog puta.




Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR