Glas Javnosti

POČINJE NOVI TALENAT SHOW U SRBIJI - Da li ste spremni da postanete zvezda?

Zabava
Autor: Glas javnosti

Volite da pevate pod tušem?

Tako su počele brojne svetski popularne zvezde, a sada i vas čeka idealna prilika da pokažete svoj talenat i odmah postanete poznato ime na srpskoj muzičkoj sceni.

Da li ste znali da je čak i čuvena Bijonse počela iz emisije za talentovane pevače? Da je nastavila da peva samo pod tušem, sigurno da ne bi postala jedna od najuspešnijih umetnica današnjice i baš zbog toga vas ohrabrujemo da oprobate svoju sreću, pokažete talenat i možda baš postanete pobednik prvog Ada Star takmičenja. Tamo vas čekaju poznate javne ličnosti i nekadašnji učesnici Evrovizije, Marko Kon, Sanja Vučić i Ognjen Amidžić, koji će u ulozi žirija ocenjivati talente svih koji se prijave.

Ofnjen-Amid?i?-yt.png
foto:

Prijave se vrše putem Instagrama tako što, ukoliko imate preko 18 godina, otpevate pesmu po sopstvenom izboru, snimite je u formi videa koji postavljate uz tag @ada.star i haštag #PostaniAdaStar i sačekate da vas žiri pozove na nastup. Svi koji žele da postanu prva Ada zvezda mogu da se prijave do 23. aprila.

Instagram/Printscreen
foto: Glas javnostiPobednik će postati prva Ada zvezda i dobiće svoju pesmu u produkciji poznatog producenta Marka Kona, kao i ekskluzivno, lično, gostovanje u emisiji Ami G show.

Glas javnosti / Telegraf.rs

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR