Glas Javnosti

Pobednik EVROVIZIJE UKRAJINA, Konstrakta na odličnom PETOM MESTU!

Zabava
Autor: Glas javnosti

Izgleda da su ove godine kladionice ipak imale tačnu prognozu u vezi pobednika, ali naša predstavnica se nije nimalo obrukala, naprotiv

Iako je našoj predstavnici na kladionicama prognozirano lošije mesto, ipak je uspela da završi u prvih pet, što je neverovatan uspeh i pokazuje koliko je Konstrakta doprela do publike


Ipak krenimo do početka: 

Na ovogodišnjem 66. finalu "Evrovizije" dobili smo novog pobednika, nakon sabiranja glasova publike i žirija, Ukrajinu. 

Konstrakta je zauzela 5. mesto, nakon što su saopšteni glasovi publike i žirija. Konstrakta je, posle glasanja žirija, bila na 11. mestu, a od publike je dobila 225 poena, te završila takmičenje na petoj poziciji.

Ana Đurić je zvučala odlično, a u finalu je izvela identičan nastup onom iz polufinala, koji je brzinom svetlosti zavoleo ceo region. Imala je peh sa bubicom, koja joj je ispala iz uveta,  ali je uspela da se pribere i da se to u živom nastupu i ne primeti. 


Konstrakti su evrovizijske kladionice predviđale visok plasman, šesto mesto. Večeras je nastupila posle niza sporijih pesama, koje su, čini se, pomalo uspavale publiku, te je reakcija na prve taktove Konstraktine pesme u areni bila burna.

U toku večeri imali smo prilike da vidimo čak 25 nastupa iz isto toliko država, dok je još 15 zemalja imalo prilike da glasa. Tih 15 zemalja su one koje iz oba polufinala "Evrovizije" nisu prošle dalje, ali su, kako je bio slučaj i prethodnih godina, mogle da glasaju u finalu.

Drugo mesto je u finalu zauzeo predstavnik Velike Britanije.

Konstrakta je, inače, po glasovima publike bila četvrta. Ukrajina je od publike dobila 439 poena, Moldavija 239, a Španija 228.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR