Glas Javnosti

Pevačima se povećala cena nastupa, evo koliko poznati zarade za jedno veče

Zabava
Autor: Glas javnosti

Razlozi za ovaj skok cena nastupa estradnjaka su, kako pišu domaći mediji, raznličiti – veća popularnost, snimljene nove pesme i mnogi drugi.

Izvor iz estradnih voda, blizak brojnim pevačima, otkrio je kako se kreću cifre za nastupe.

Naime, Sloba Radanović, sa svega jednim snimljenim albumom, uspeo je u poslednjih godinu dana da dostigne cenu od čak 12.000 evra po koncertu, sa prethodnih 5.000 do 7.000 evra koliko mu je varirala cena, kako piše "24sedam".

Ono što je veliko iznenađenje, jeste Mihajlo Veruović Vojaž, a repera naročito obožava mlađa publika.

Vojaž je nedavno naplatio čak 11.000 evra svoje pojavljivanje pred publikom za oko dva sata na bini, a razlog što uspeva u tome da zaradi basnoslovnu cifru jeste što omladina ludi za njim.Izvor za gorenavedeni portal dodaje da cene nastupa najviše skoče kada pevač pogodi neki dobar hit.

Aco Pejović je prethodnih godina zarađivao za nastup po 10.000 evra, ali je sada njegova redovna cena otišla na 12.000.

U prethodne tri godine, kada je reč o nastupima otvorenog tipa, Jelena Rozga, Bajaga i Leksington bend drže cenu od 10.000 evra.

S druge strane, pevačice Jelena Tomašević i Angelina pevaju za 6.000 evra, dok je Sari Jo skočila cena sa 4.000 na 6.000 evra.

Rade Šerbedžija za nastup u zatvorenom prostoru, koji prima oko 300 ljudi, naplati 6.000 evra.

Ispod njih su pevači Zvonko Bogdan sa 5.000, Lena Kovačević sa 3.700 evra i di-džej Marko Nastić koji za veče uzme 2.000 evra.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR