Glas Javnosti

PANIKA NA ESTRADI! Korona ušla u Pink! Posle Cece, Prije, Mie Borisavljević i Željko Mitrović testiran na koronu!

Zabava
Autor:

Nakon što se danima na COVID-19 testiraju brojne poznate ličnosti koje su bile u kontaktu sa zaraženim gostima Željka Mitrovića i Svetlane Cece Ražnatović na slavljima povodom rođenja njihovih unuka, testiran je i čelnik "Pinka" i navodno je negativan.

-Željko je testiran i negativan je -rečeno je iz Mitrovićeve PR službe, dok na pitanje da li je vlasnik televizije “Pink” spreman ali na molbu da javno pokaže rezultate testa PR služba nije odgovorila.

Naravno da niko, pa ni Mitrović, nije dužan da sa rezultatima izlazi u javnost. Međutim, većina javnih ličnosti osetilo je potrebu da to podeli na društvenim mrežama.

Naime, prvi se oglasio Cecin prijatelj i frizer Stevan Radivojević, koji je obavestio prijatelje da je zaražen i zamolio sve koji su bili sa njim u kontaktu da se takođe testiraju.

Nakon njega, Svetlana Ražnatović je posle prvog testa izašla u javnost sa informacijom da je njena porodica negativna na koronavirus, ali je ubrzo obavestila sve da je posle drugog testiranja potvređeno da ona i njen sin Veljko ipak imaju koronu.

Voditeljka Jovana Joksimović, koja je sa suprugom Željkom bila među zvanicama na Cecinoj žurki, takođe je na Instagramu objavila rezultate njihovog testiranja, a oni su bili negativni.

Takođe, pevačica Mia Borisavljević i njen suprug Bojan Grujić nisu krili da su testirani i da se ispostavilo da oni nemaju koronu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR