Glas Javnosti

PALA TUŽBA PROTIV BOLDVINA! Električar sve video, pa presavio tabak

Zabava
Autor: Glas javnosti

Taman kada se mislilo da će se ubistvo koje se dogodilo na snimanju folma "Rđa", kada je Alek Boldvin umsrtio Halinu Hačins i Souza, proglasiti za nesrteni slučaj, stigla je i zvanična tužba protiv glumca.

Jedan član ekipe filma "Rđa" koji je prošlog meseca prisustvovao kobnoj pucnjavi tokom snimanja jedne scene, podneo je tužbu za nesavesno ponašanje protiv glumca Aleka Boldvina i producenta filma.

Časopis Dedlajn Holivud i veb-sajt poznatih ličnosti TMZ izveštavaju da je Serž Svetnoj, električar na snimanju tog filma u Santa Feu u Novom Meksiku, optužio producente i druge članove fimske ekipe, uključujući i glumca Aleka Boldvina da nisu primenili bezbednosne standarde i da su dozvolili da „revolver napunjen bojevom municijom bude uperen u žive ljudi na setu filma“, piše Rojters, a prenosi Telegraf.

Tužba Serža Svetnoja je prva koja je podnesena u slučaju slučajnog smrtonosnog pucnja koji u krajem oktobra ispalio glumac Alek Boldvin.

 

Vlasti u Santa Feu u Novom Meksiku i dalje vode istragu, ali do sada nije podneta ni jedna tužba za taj incident sa smrtnim ishodom.

Snimateljka Halina Hačins je ubijena 21. oktobra, a reditelj Džoel Souza je ranjen kada je Boldvinov pištolj za koji je se mislilo da je bezbedan ispalio bojevi metak.

Osim Aleka Boldvina električar Svetnoj je tužio i užarku Hanu Gutijerez i pomoćnika reditelja Dejva Holsa koji je rekao istražnim organima da je on Boldvinu dao pištolj tokom probe.

Pravni zastupnici Boldvina, Holsa, Gutijerezove i producentske kuće nisu odmah odgovorili na zahtev da prokomentarišu podnošenje tužbe od strane električara Serža Svetnoja.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR