Glas Javnosti
posta

Ovo je SESTRA Luke Jovića: Njena bolest je obeležila njihovo DETINJSTVO, a jedan dan će posebno pamtiti (FOTO)

Zabava
Autor: Glas javnosti

Fudbaler srpske fudbalske reprezentacije Luka Jović puni novinske članke svojom igrom, ali i time što je u braku sa manekenkom Sofijom Milošević. Sportista i njegova rođena sestra sestra nisu u detinjstvu provodili mnogo vremena zajedno, a razlog je ozbiljna bolest s kojom se Milijana suočila i ― pobedila je.

Fudbaler srpske fudbalske reprezentacije poreklom je iz Bijeljine, gde je do prelaska u omladinsku školu Crvene zvezde živeo s roditeljima Milanom i Svetlanom i sestrom Milijanom.

Milijana Jović, starija sestra poznatog fudbalera Luke Jovića, ne pojavljuje se često u javnosti, niti pokazuje namere da se bavi javnim poslom, ali je aktivna na društvenoj mreži Instagram.


Zahvaljujući fotografijama koje deli, imali smo priliku da vidimo da je Milijana veoma lepa, kao i da često putuje, ali i da obožava svoje bratance, odnosno Lukine sinove Davida i Alekseja.

 

 Sportista i njegova sestra nisu u detinjstvu provodili mnogo vremena zajedno, a razlog je ozbiljna bolest s kojom se Milijana suočila i ― pobedila je.

Ne govorim mnogo o ovome, ali kada sam imao devet ili 10 godina, starija sesta je bila ozbiljno bolesna, to je bio momenat koji je obeležio naše živote. Doktori su otkrili da ima leukemiju, bila je jako dugo u bolnici. Mama je prestala da se bavi vođenjem marketa kako bi brinula o njoj. Tokom cele godine, porodica je bila razdvojena, živeo sam sa tatom i dedom, išao u Zvezdu, dok je mama bila uz sestru - ispričao je Luka jednom prilikom.

On je istakao da su to bili teški dani, a dan kada je shvatio da je Milijana dobila ovu tešku bitku nikad neće zaboraviti.

- Jednog dana, dok me je tata vozio kući sa treninga, stao je i pokupio ujaka i rođaka. Nisam znao šta se dešava, ali onda sam shvatio da imamo veliko slavlje. Otišli smo kući i sestra je imala papirnu kapu koja je ličila na rođendansku. Rekli su joj da je izlečena i taj nestvaran osećaj se teško može opisati, kad znaš da je sve u redu, jer smo svi bili prestravljeni jako dugo - rekao je Luka svojevremeno.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR