Glas Javnosti

Ona je NAJSKUPLJA LJUBAVNICA na svetu,a plaća je šeik

Zabava
Autor: Glas javnosti

Mnogi su mišljenja da joj operacije nisu bile potrebne

Ukrajinka Jana Orfeva nedavno je privukla ogromnu pažnju javnosti kada se saznalo da po danu uzima 5.000 evra i to zahvaljujući tome što je ljubavnica saudijskog princa koji "debelo" plaća da bi bio u njenom društvu.

Jana i princ u vezi su preko dve godine, a on joj ispunjava gotovo svaku želju. Zahvaljujući tom novcu manekenka je kupila stanove širom Evrope, kao i u rodnom Kijevu, a multimilioner ne štedi ni kada je reč o luksuznim putovanjima, brendiranim tašnama, cipelama, kao i automobilima.

Kako brojne stvari iz privatnog života deli na društvenim mrežama, tako je na njenom Instagram profilu osvanula i fotografija prstena specijalne izrade "Graff", koji košta oko 200.000 evra, što je, kako strani mediji navode, za princa sitnica.

Janu na Instagramu prati 177 hiljada ljudi, a ta cifra se svakoga dana uvećava. Na mrežama redovno objavljuje svoje modne kombinacije, ali i slike sa putovanja, dok su slike sa princem retkost - na Janinom profilu postoji samo jedna fotografija sa njenim dragim.

View this post on Instagram

A post shared by @yana.orfeeva



Naime, činjenica je da lepa Jana oduzima dah pojavom, a nije tajna da je i u prošlosti bila više nego atraktivna i zgodna. Ipak, neke promene i te kako vidljive.

Ona je u ranoj mladosti bila samo još jedna obična devojka iz ukrajinske provincije koja je sreću okušala na izborima lepote. Evo još nekih njenih fotografija...

Ipak, sa pažnjom koju je dobila kao "najskuplja i najbogatija ljubavnica" u javnosti su se pojavile i fotografije kako je izgledala pre svih operacija.

Iako danas krije sve što se tiče njene prošlosti, stare fotografije su pokazale koliko se promenila do dana današnjeg.

Uvećala je usne, operisala nos i jagodice, a primetno je i da joj je oblik oka drugačiji što mnogi pripisuju takozvanoj "fox-eye" proceduri, poznatijoj kao "mačije oči".

View this post on Instagram

A post shared by @yana.orfeeva


Jana je od momenta kada je ušla u vezu sa saudijskim princem obrisala sve fotografije na kojima je sa porodicom, te se na njenom Instagramu može naći samo nekoliko fotografija na kojima je sa majkom. Zahvaljujući njima je jasno od koga je nasledila lepotu.

Mnogi su mišljenja da joj operacije nisu bile potrebne. No, definitivno, svoj novi izgled je i te kako dobro unovčila.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR