Glas Javnosti

Ona je najlepša Srpkinja! Aleksandra Rutović je mis Srbije za 2024. Da li vam je poznato to prezime?

Zabava
Autor: Glas javnosti

Aleksandra Rutović (25) je najlepša devojka u Srbiji! Na izboru za mis 2024. koji je održan na Trgu republike u Beogradu, Aleksandra je odlukom žirija dobila najviše glasova među 18 kandidatkinja.

U Americi je završila srednju školu, a u Beču osnovne studije i master za Internacionalni turizam I hotelijerstvo, a radi kao agent za nekretnine.

Ono što je više privuklo pažnju javnosti jeste činjenica da je lepa Aleksandra ćerka biznismena Željka Rutovića, koji je bio osuđen zbog ranjavanja Predraga Rankovića Peconija.

Aleksandra je pred medijima to i spomenula: 
- Sigurno će biti naslova vezanih za mog oca... Ljudi će da pišu da sam došla do titule preko oca, neka, ja sam se ovde prijavila zbog sebe, ja želim sebe da izgradim. On mi je najveća podrška, zaista jeste, kao i njegova supruga. Tu su i moja sestra, braća, imam veliku porodicu - rekla je Aleksandra.
Rutovićeva žena, podsetimo je bivša Mis Srbije Mirjana Božović.

Pobednicu izbora za Mis proglasila je pevačica Jelena Karleuša, predsednica žirija, čiji je stajling, pogotovo frizura, podsetio prisutne na Merilin Monro. 


Printscreen Red TV 

- Dobro veče svima! Jako sam uzbuđenja, ne kao ove devojke, ali... Prvenstveno bih se zahvalila gospođi Vesni koja je učinila da Beograd dobije pravi crveni tepih i beogradsku Met Galu. Hvala za divnu organizaciju. Moram da kažem da sam devojkama oduševljena. Takav profesionalizam, lepota, gracioznost, energija koja je iz svake od njih izlazila. Devojke, mislim da ste večeras sve pobednice. Ne postoji gubitnica večeras jer nijedna lepa žena, ako ništa drugo, ne može da bude gubitnik u životu jer je za početak, lepa - rekla je Jelena pa dodala:

- Sa druge strane, ono što vi imate u sebi je ono najbitnije, a to je nešto što se  zove energija, harizma i X faktor. Ostavile ste nas večeras bez daha! Još jednom, čestitam svima! Imam privilegiju da sa mojim kolegom Zoranom proglasim Mis Srbije - ispričala je Karleuša, a potom proglasila pobednicu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR
od Veki u 20.06.2024 18:27:51 h
     0 
Svaka druga devojka na ulici je lepsa od ove. Nije uopste fotogenicna