Glas Javnosti

ODLAŽU KONCERT ZBOG KOVID PROPUSNICA: Beogradski sindikat prvi povukao nogu (FOTO)

Zabava
Autor: Glas javnosti

Po uvođenju kovid propusnica u Srbiji, najpre su ugostitelji počeli da menjaju radno vreme, a sada su na red došli i drugi društveni događaji. Prvi je Beogradski sindikat istupio protiv ovakve odluke i u to ime pomerio koncert.

Nedavno se na društvenim mrežama pojavila informacija vezana za koncert poznatog rep sastava Beogradski Sindikat koji je trebalo da se održi 9. Novembra u Novm Sadu u hali “Spens”.

“Koncert se održava u skladu sa propisanim merama od strane Kriznog štaba Srbije. Koncertu mogu prisustvovati lica koja imaju potvrdu o vakcinaciji, koja su preležala koronu i koja imaju negativan PCR test ili brzi antigentski test”, stajalo je u objavi na društvenim mrežama.

Međutim, samo nekoliko dana pošto je objavljeno da se u Srbiji uvodi kovid proipusnica za sve zatvorene ugostiteljske objekte od 22 časa, oglasio se i jedan od članova ove grupe, advokat Feđa Dimović koji je na svom Instagram nalogu objavio da se koncert odlaže zbog “korona ograničenja”.

Mnogi od poštovalaca pozdravili su ovo odluku dok su pojedini naglasili da će u decembu za kada je zakazn koncert biti još gora ograničenja.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Miroslav u 30.10.2021 18:57:06 h
     0 

Majstori metafore a sada misevi hahaha