Glas Javnosti

OBUKLI MAMINE STARE STVARI PA PODSETILI NA STARI HOLIVUD! Anđelina Džoli na premijeri filma sa petoro dece, svi pričaju o njenom poprsju (FOTO)

Zabava
Autor: Glas javnosti

Jedan od najpopularnijih parova na svetu, Anđelina i Bred iz svog braka iznedrili su šestoro dece, usvojenih i bioloskih. Iako su razdvojeni već par godina, oko njih dvoje uvek je fama, gde god i kad god da se pojave, pa i ovoga puta kada je Anđelina došla sa decom, naravno, nije prošla nezapaženo.

Na premijeru svog novog filma Anđelina Džoli došla je u pratnji sa petoro od šestoro svoje dece.

Iako obično na ovakvim događajima viđamo samo Zaharu, sada su s Anđelinom crvenim tepihom na losanđeleskoj premijeri novog “Marvelovog” filma “Večni” (Eternals) bila sve njena deca osim Paksa. Tu su: Medoks (20), Zahara (16), Šajlo (15) i blizanci Vivijen i Noks (13).

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ModelingPakistan (@modeliingpakistan)

Pored njihovih besprekornih stajlinga najveću pažnju odvukla je Zahara koja je nosila Anđelininu staru haljinu, koju je glumica nosila na dodeli Oskara 2014. godine. I ostala Džoli-Pit deca nosila su delove majčine stare gardarobe i materijale i tako podsetili na duh starog Holivuda.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by afiablogs (@afiablogs)

Međutim pored neodoljivog izgleda mališana mnogima je baš Anđelilin stajling zapao za oko, i to ne samo stajling!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Brand • Label • Tag (@brandlabeltag)

Glumica je imala vrlo zanimljiv detalj na usni, zlatni ukras koji se kači za bradu, kao i zlatne minđuše i narukvice. Haljina koju je glumica nosila istakla je njeno bujno poprsje, a fanovi su se zbog toga dodatno zbunili, obzirom na to da je poznato da je Anđelina pre par godina operisala grudi i izvadila sve žlezde, preventivno, kako ne bi patila od raka dojke za koji ima genetske predispozicije i od kog je njena majka umrla. Ipak, fanovima Holivudske zvezde nije promaklo da je ona kao još jedan modni detalj ponela implante. 

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR