Glas Javnosti

Njihova ljubav počela je kada je ona imala 14 a on 29 godina: Snajka poznate pevačice objavila prve fotografije trudničkog stomaka

Zabava
Autor: Glas javnosti

Snajka poznate pevačice Teodore Džehverović, nedavno je sa svojim obožavaocima podelila vest da je trudna.

Sava Džehverović i šminkerka Adriana Kadar, upoznali su se dok je ona bila maloletna, a zbog razlike u godinama njihova ljubav često je bila podvrgnuta osudama javnosti.

U trenutku kada su otpočeli vezu mlada šminkerka imala je imala samo 14 godina, a on 29. Sava je tada bio profesor u školi, koju je Adriana pohađala.

Adirana Kadar, sada već Džehverović, je u 24. nedelji trudnoće, a na Instagramu je podelila prve fotografije trudničkog stomaka.

Buduća mama pozirala je u beloj uskoj haljini, koja je rađena po njenim merama."Evo i prvih slika gde mi se zapravo vidi stomak. Ja sam mislila da će ovako izgledati mnogoo ranije, ali je zapravo tek u petom mesecu počeo da se nazire. Šta da vam kažem?  Mnogo sam srećna i zaista uživam u svakom momentu trudnoće.Nikada se bolje nisam osećala, iako je u prvom trimestru, moram priznati, situacija bila drugačija." Napisala je ona u svojoj objavi.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR