Glas Javnosti

NINA RADULOVIĆ PONOVO STAJE NA LUDI KAMEN: Na OVOM mestu će izgovoriti sudbonosno DA, a svi se pitaju ko je ZAGONETNI mladoženja (FOTO)

Zabava
Autor: Glas javnosti

Voditeljka Nina Radulović se od glumca Branislava Lečića razvela pre pet godina, a sada je ponovo rešila da uplovi u bračne vode.

Nina će se udati za muškarca koji nije poznat javnosti.

- Nina je napokon srećna u ljubavi. Dečka je upoznala preko zajedničkih prijatelja i već godinu dana su zajedno. Baš se vole i planiraju da se venčaju na leto. Znam samo da je on Beograđanin i da se ne bavi javnim poslom. Nina ne želi da ga eksponira, pa tako na Instagramu, gde je inače veoma aktivna, nema nijednu sliku sa dečkom - priča izvor blizak voditeljki i dodaje da su rešili da se venčaju ove godine.

- On bi hteo veliku svadbu, ali Nina insistira na malom, intimnom venčanju, i to van Beograda. Na svadbi će biti samo njegov kum i njena kuma Anita Lazić - dodaje izvor ,a prenosi kurir.rs.

Na jednom javnom događaju Nina je za medije ispričala gde planira da se uda.


- Tokom snimanja emisije "Srcem kroz Srbiju" obišla sam mnoga prelepa mesta, a Srpska Crnja mi je zapala za oko. Tu se nalazi dvorac u kom bih se udala! Eto, život piše romane i možda se baš tu desi venčanje.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR