Glas Javnosti

Nije Ljupka jedina koja se BRUTALNO svetila! Ove VIP ličnosti su svojim bivšima surovo vraćale milo za drago (FOTO)

Zabava
Autor: Glas javnosti

Srpska pevačica dospela je nedavno u žižu javnosti nakon skandalozne osvete dugogodišnjem partneru zbog preljube, ali ona svakako nije jedina među slavnima koja se odlučila za takav čin.

Slučaj Ljupke Stević, koja je pre nekoliko dana razbila automobil svom dečku generalu Dragiši Simiću, nakon što mu je u novčaniku pronašla tablete za potenciju i zaključila da je vara — iako, istina, ima zakonitu suprugu za koju je Ljupka znala i ranije — uzdrmao je javnost u Srbiji. Ovaj njen ispad odlična je prilika da se podsetimo najluđih osveta prevarenih poznatih faca.

Verovatno bi jedna od najvećih kletvi mogla da bude “dabogda prošao kao bivši dečko Niki Minaž”. Niki se bukvalno pretvara u zver kada sazna da je prevarena. Dobro pamtimo trenutak osvete poznate reperke kada je nasrnula na bivšeg dečka bejzbol palicom i tako ga isterala iz kuće, a usput mu izbila i koji zub. Zatim je svu njegove garderobu bacila u smeće, a naravno baš kao i Ljupka, i ona je polomila automobil koji je koristio njen bivši.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Nicky Minaj (@hgdftulkkjhh) дана

Tifani Hadiš, želela je da se bukvalno “u***i u život svom bivšem”. Ona je tako odlučila da veliku nuždu izvrši u cipelama bivšeg dečka kada je saznala da je prevarena. Njena osveta i nije toliko grozna, ali je svakako smrdljiva i loša. Kao i gore navedene žene i ona je lupala automobile svima koji su je prevarili. A po njenim rečima, izgleda da ih je bilo mnogo.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 

Happy Birthday to one of my favorite people @luxurylaw I so glade God made you, cause you teach me something new every time we are together Thank you? I wish 100 more birthdays full of joy and happiness.

Објава коју дели Tiffany Haddish (@tiffanyhaddish) дана

 Pre nego nastavilo sa svetski poznatim facama, treba da spomenemo i Anu Nikolić, koja je svojevremeno bivšem suprugu Stefanu Đuriću Rasti izgrebala automobil ključevima. Na snimku koji je, kako su mediji pisali, poslala drugaricama, Ana je rekla: “Ja sam, pi*ko, Ana” – što je, fanovi govore, legendarni momenat popularne zvezde.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 

„P*ČKO, JA SAM ANA“! U pola noći u pidžami NASRNULA na NJEGA – Rasta ovo ISKORISTIO na SUDU! #stefandjuricrasta #ananikolic #vipscena #estrada #skandal

Објава коју дели VIP SCENA (@vip_scena) дана

 

(Glas javnosti/Nova.rs)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR