Glas Javnosti

NEPOZNATI DETALJI SA SNIMANJA FILMA LAJANJE NA ZVEZDE: 'Nikola se pojavio sav KRVAV'

Zabava
Autor: Glas Javnosti

Dogodovštine maturanata gimnazije koje su svakome bliske, snimljene prema knjizi "Lajanje na zvezde" Milovana Vitezovića u režiji Zdravka Šotre poznate su svima. Direktor fotografije Veselko Krčmar ističe da se tokom smimanja desila jedna neprijatna situacija.

Krčmar ističe da su prekinuli snimanje zbog toga što se Nikola Đuričko tresao od straha za vreme snimanja scene kada mu voz nailazi u susret.  

Jedan od najomiljenijih filmova je svakako "Lajanje na zvezde". Tokom snimanja filma, kako tvrdi direktor fotografije ovog ostvarenja Veselko Krčmar, desila se jedna neprijatna situacija.

I to sa Nikolom Đuričkom, koji je glumio sportistu Milića Gavranića.

Tada, kako se navodi, mladi glumac je u želji da što verodostojnije odglumi scenu na pruzi, kasnije krenuo u odnosu na znak koji mu je signaliziran. Đuričko je navodno čekao da mu se lokomotiva približi, pa tek onda krenuo da trči.

- Onda se okliznuo i pao. U trenutku sam se uplašio da će ga stvarno voz pregaziti. Bacio sam kameru, krenuo ka njemu, ali srećom, neko u blizini ga je već podigao. Kad je voz prošao, Nikola se pojavio sav krvav. Naravno, prekinuli smo snimanje, tresao sam se od straha - rekao je svojevremeno Krčmar.

(Glas javnosti/Telegraf)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR