Glas Javnosti

“Nemam botoks, konačno sam ofarbala koren kose”! Selma Hajek pokazala sedu kosu i kako izgleda bez šminke! (FOTO)

Zabava
Autor: Glas javnosti

Slavna glumica Salma Hajek oduševila je fanove na Instagramu selfijem bez filtera kojim je pokazala kako izgleda u prirodnom izdanju.

Holivudska glumica na društvenoj mreži često objavljuje fotografije bez šminke, a njeni pratioci se iznova čude kako dobro izgleda u 54. godini

Ona je o svojoj negovanoj koži ovako govorila:

“Još uvek nisam radila nikakav botoks, filere ili piling. Ništa. Ponekad mislim da bi trebalo da uradim nešto, ali ne znam šta… Nanosim šminku ponekad, ali ne kad vodim dete u školu”, izjavila je glumica za “Harper’s Bazaar”.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

#selfiesunday #nofilter #nature

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Međutim, za “The New York Times” je otkrila, ne samo da ne ide na tretmane koji poboljšavaju izgled lica, već da ujutru preskače čak i umivanje.

“Nikad ne čistim kožu ujutro. Baka me naučila da noću koža nadoknađuje sve ono što je izgubila tokom dana. Takođe, ako je operem pre spavanja, zašto bi bila prljava kad se probudim”, rekla je Salma.

S druge strane, priznala je da je fan ružine vodice, te da koristi i hidrantne kreme, dok kreme za sunčanje koristi samo i isključivo kada izlazi na sunce.

Meksičko-američka glumica i producentkinja Selma Hajek (53) je pokazala kako izgleda pre i posle farbanja kose, i prvi put otkrila da ima sed koren dlake.

Selma na društvenoj mreži Instagram ima 15 miliona pratilaca, a u poslednjoj objavi je pokazala kako izgleda pre i posle sređivanja i na toj objavi prikupila 383.000 lajkova.

Glumica je u utorak uveče na Instagramu objavila dve fotografije. Na jednoj se vidi kako izgleda kada joj kosa nije ofarbana, kada nema šminku dok je u kućnom izdanju. Na drugoj, pozirala je našminkana, sa sveže ofarbanom i isfeniranom kosom, pa je napisala:

“U iščekivanju novih snimanja, konačno sam ofarbala koren kose”.

Selma je namazala puder, stavila rumenilo i senku na oči kako bi upotpunila izgled, dok je na usnama imala karmin u boji kože.

Podsetimo, Selma je nedavno pozirala bez šminke u bazenu, a kosa joj je bila vlažna dok je uživala kod kuće u karantinu za vreme pandemije Covida-19.

Naime, ona je pozirala u svom bazenu u vili u Londonu i pokazala kako izgleda bez šminke, ali i svoj bujni dekolte, koji često ističe u prvi plan.

“Moji omiljeni dani su oni bez šminke i kada se ne gledaš u ogledalo jer razmišljaš o tome kako izgledaš. Samo si prisutan i radiš svoju stvar”, napisala je tada glumica.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR