Glas Javnosti

Naše poznate koje su postale majke pre pre 20. godine

Zabava
Autor: Glas javnosti

U poslednje vreme često se dešava da poznate ličnosti postaju mame u četrdesetim godinama ili čak pedesetim.

Međutim, pojedine zvezde su uradile potpuno suprotno i rano su osnovale svoje porodice.

Neke od poznatih žena iz Srbije su svoju decu rodile jako mlade. Bez obzira da li su njihove bebe bile planirane ili ne, one su hrabro preuzele ulogu majke nastavljajući da grade svoje karijere.

Ovo je spisak poznatih Srpkinja, odnosno mladih mama koje su prvo dete dobile i pre dvadesete.

Kaja Ostojić

Pevačica Katarina Ostojić je postala mama sa 19 godina, pa danas za nju i ćerku Nikolinu Dragojlović mnogi kažu da izgledaju kao sestre. Kaja stalno ističe kako je ponosna na školske uspehe svoje jedinice koju je dobila sa bivšim suprugom Nikolom Dragojlovićem.

„Rano sam postala mama, nikako u godinama koje su najbolje za to. Ni uslovi u zemlji nisu bili dobri za podizanje deteta. Kada rodite dete, niste više sami i vaš život se menja iz korena, više nikada niste skroz mirni. Dobra stvar što sam dobila Nikolinu u 19. godini je to što je sada ona već devojka koja je iza sebe ostavila tinejdžerske bubice. Ne znam da li bih mogla da prolazim sve to ponovo ispočetka.“


Kaja je kazala i da je važno biti prisutan u životu svog deteta i sve vreme imati otvoren odnos sa njim.
„Prvo što sam naučila ćerku i prvo što je ona usvojila bilo je to da ona mora mami sve da kaže. Nikolina je sada zrela devojka sa kojom mogu da pričam o svemu. Ona je divno dete. Kada odem na roditeljski, postidim se od hvalospeva koje joj upućuju profesori. Ja sam u njenim godinama bila nestašna, kao tasmanijski đavo. Učila sam samo ono što me zanima, ali dobro je što su me roditelji upisali u muzičku školu, danas živim od toga.“

Stoja Novaković

Pevačica Stoja je sa 17 godina dobila sina Milana. Njen suprug je poginuo u nesreći, a ona je sa detetom ostala sama.

„Udala sam se vrlo mlada, sa 16 godina, za čoveka koga sam neizmerno volela, kao i on mene. Sina Milana sam rodila u 17. godini i ubrzo počela da nastupam s jednim bendom, uz saglasnost supruga. Ta idila je trajala do moje 19. godine, kada se desila ta nesreća, onda je sve krenulo naopako. Porodica mog supruga me nikad nije volela, smetala sam im od samog početka. Istog dana kada je moj muž sahranjen, njegova porodica je mene i dete od nepune tri godine izbacila na ulicu. Nisam stigla ni svoje stvari da ponesem, izašla sam bez ičega. Gledam ono maleno dete i ne znam kuda ću. Moji su mi još ranije, kada sam odlučila da se udam, rekli da se kod njih više ne vraćam. Ceo taj dan, do kasno u noć, išla sam kroz selo i na sav glas vriskala i plakala! Mislila sam da taj period neću preživeti.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели S T O J A (@stoja_institucija)Narednih nekoliko meseci sin i ja smo bili kod moje drugarice, s njom sam delila poslednju šolju kafe i poslednje parče hleba. Naravno, morala sam da nastavim da pevam po kafanama da bi moje dete imalo šta da jede“, ispričala je pevačica u jednoj emisiji.

Slađa Delibašić

Još sa 15 godina, kada se doselila u Beograd, Slađa se zaljubila u ples, a onda i u Đoleta Đoganija. Njih dvoje su se ubrzo preselili u Italiju, odmah nakon njene srednje škole. Nakon godinu dana provedenih tamo, Slađana i Đole se vraćaju u Beograd, a ona je u to vreme sa 20 godina, ostala trudna.

Slađa se 1989. zvanično udala za Đoleta, a u braku su bili do 2001. godine. Imaju dve ćerke, Silviju i Marinelu.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Na večeri kod (@navecerikod)


U danima prve trudnoće, Slađi nije bilo lako jer je doživela osudu pošto je Đole druge veroispovesti.

„Bilo je katastrofa, ali nosila sam se nekako s tim. Bila sam tada klinka, sa Silvijom sam bila trudna, šesti mesec. Veliku sam osudu doživela i od moje familije, što od porodice Delibašić, što od maminih Markovića“, kazala je ona i dodala da je sve bilo još zahtevnije jer je potom nastavila da naporno radi u grupi i da nastupa, nekada i nekoliko puta u toku jedne noći.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR