Glas Javnosti

NAŠ GLUMAC ODLAZI DA ŽIVI NA SELO: U Beogradu bio podstanar, a evo gde će da gradi kuću

Zabava
Autor: Glas javnosti

Glumac Raša Bukvić odlučio je da pobegne od gradske vreve i svoj novi dom sagradi na selu.

Naime, Raša već određeno vreme u Beogradu živi kao podstanar, a sada je doneo odluku da sagradi montažnu kuću u Čortanovcima, selu koje pripada opštini Inđija.

Njegovo imanje se, kako piše Kurir nalazi u komšiluku Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića. Njih dvoje tamo imaju vikendicu.

Raša je inače rođen u Somoboru, a studirao je u Beogradu. Radio je u Parizu i Los Anđelesu, gde je snimio brojne filmove sa svetskim zvezdama.

U Srbiju je odlučio da se vrati 2017. godine, kada je dobio ponudu za seriju "Besa".

- I posle 12 godina rada u Parizu nije bilo pošteno da nekom ovde uzimam prostor i da se vraćam. Sada kada sam se vratio, a jeste da i dalje donekle funkcionišem na relaciji Pariz-Beograd, ipak sam više koncentrisan na domaće tržište. Sada mi je ovde dete, pa ovde treba i da radim i bistvujem. U mom slučaju se pokazalo da je bilo pametno kada sam odlazio, a isto tako i kada sam se vratio - ovako je govorio za medije glumac.

Glumac se vratio u Beograd i zbog ljubavi s koleginicom Marijom Bergam. Međutim, sada je ponovo slobodan, pa je odlučio da mu baza bude van metropole.

Inače, glumac ima stan u Parizu. Novac koji je zaradio od snimanja filmova uložio je u nekretninu s pogledom na Ajfelov toranj.

Izvor: KurirBONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR