Glas Javnosti

NAPUSTILA GLUMU I OTIŠLA U DUBAI! Zbog NJEGA je Vesna TRIVALIĆ napustila SRBIJU, a evo kako ON IZGLEDA! (FOTO)

Zabava
Autor: Glas javnosti

O privatnom životu Vesne Trivalić, naše poznate glumice, jako malo se znalo do skoro. Ona se na javnim događajima nikada ne pojavljuje sa mužem, budući da ne voli da eksponira porodicu.

Vesna Trivalić je svima dobro poznata glumica koja važi za jednu od najdarovitijih srpskih komičarki. Rođena je 13. marta 1965. godine u Beogradu, a sutra će napuniti 56 godina!

Foto: Youtube/ PrintscreenVesna se 2001. godine udala za Nenada Pandurovića sa kojim ima sina Nikolu i žive u Dubaiju. Ona retko iznosi svoju privatnost u javnost i retko daje intervjue, međutim, u par navrata je izjavila da se zbog ljubavi preselila u Dubai i isticala da je jednako posvećena i sinu i suprugu. 

Naime, muž joj u Dubaiju radi kao plastični hirurg i, s obzirom da se nikad ne pojavljuje na javnim događajima sa njim, mnogi su se pitali ko je taj čovek zbog koga je naša prelepa glumica napustila glumu i otišla hiljade milja daleko od Srbije. 

Trivalićeva retko daje intervjue jer, kako sama kaže, to ne ume da radi, ali je poslednji put pred kamerama u Narodnom pozorištu otvorila dušu i progovorila o tome šta joj najviše nedostaje u Srbiji, u koju ne dolazi tako često.

- Uh, prvo svi imamo neke mehanizme na koji način potiskujemo nešto što nam je tuga i tužni deo nas. Tako je potisnuta i tuga što mi fale kolege i to što mi nedostaje profesija. Ali to tamo gde živim ne primećujem, niti dam sebi da to izađe na površinu. Međutim, kada dođem u Beograd, onda prvih 48 sati, sve izađe. Plačemo. Ali to su divni momenti zato što se grlimo i ljubimo, toliko je lepih reči. Onda se nahranim - priseća se Vesna.

 

Zatim se osvrnula na glumu koja joj jako nedostaje i sa sjajem u očima priznala da će u njoj dete živeti zauvek.

- Sada sam ostarila, ako se ikada vratim pozorištu valjda neću imati tremu, nije to dobro za zdravlje. Umetnost nam drži sve na pravim vrednostima, podseti nas na nešto što smo zaboravili ili nas nauči nečemu što nismo znali. Drži nam sve od duše do morala, do kodeksa, časti čovečanstva, otprilike bi tako trebalo. U meni je ostalo neko dete da živi do kraja, to nam gaje još od fakulteta - zaključila je glumica.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR