Glas Javnosti

Najveći Srbin na ruci crnogorskog glumca! Komentari samo pljušte: `Isti Silvester Stalone` (FOTO)

Zabava
Autor: Glas javnosti

Milutin Mima Karadžić na društvenoj mreži Instagram objavio je fotografiju sa tetovažama, od kojih je jedna posebno upečatljiva.

Mima je na sebi imao privremene tetovaže, a najprimetnija je bila ona Nikole Tesle.


"Juče sa snimanja... Nešto novo", napisao je glumac u opisu slike.

"Isti Silvester Stalone", "mnogo opasan", "Iz kog kartela ste izašli?", neki su od komentara ispod ove njegove objave na Instagramu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Juce sa snimanja... nesto novo

A post shared by Mima Karadzic (@karadzicmima) on

Milutin Mima Karadžić (65) se ni sad, a ni ranije nije plašio korone. Kako kaže, normalno se viđa sa prijateljima, izlazi i ne nosi masku i rukavice.

Glumac ima svoje metode borbe protiv korone, a period izolacije opisao bi kao "Sve mode prolaze, samo vino ostaje". Ne uviđajući da mu je ozbiljno ugroženo zdravlje glumac kaže:

- Možda sam ograničene pameti, ali ništa nisam shvatio u izolaciji, jer nisam ni bio u njoj. Živeo sam potpuno normalno, kako činim i sada. Prao sam ruke celog života i ne trebaju mi posebne mere da me nateraju na higijenu. Ne nosim masku i rukavice, pa ako me zakači virus, zakačio me je. Izlazim svako veče, družim se s ljudima, tako ću nastaviti i ubuduće. Nemam nikakve nove prioritete, jedva sam čekao da počnemo da radimo - rekao je glumac.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Dobro vino, sjajna koleginica i dobar drug. Pozz za N.Ninkovic-uzivaj

A post shared by Mima Karadzic (@karadzicmima) on

 
 
 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR