Glas Javnosti

NAJKRAĆI DEJT U ISTORIJI JE TRAJAO 30 sekundi: Haos je nastao zbog OVOG pitanja!

Zabava
Autor: Glas javnosti/prva.rs

Najkraći dejt u istoriji trajao je svega 30 sekundi: Haos je nastao zbog OVOG pitanja!

Kratak spoj

U prvoj ovogodišnjoj emisiji internet šoa za upoznavanje "The Button" prikazan je vrlo neeprijatan spoj između takmičara Donija i Marije, koji se završio nakon 30 sekundi.

Cilj emisije je da dve osobe sede ispred jednog tastera. Kada on zasvetli crveno, bilo ko od učesnika može da ga pritisne i zameni sastanak sa drugom osobom. Ako oboje izdrže duže od 10 minuta, za sledeći sastanak biće plaćeni svi troškovi. Ipak, sastanak Donija i Marije trajao je samo nekoliko sekundi.

"Voliš li Marvel?"

Kompjuterizovani glas predstavio je Donija, započinjući sastanak pitanjem: "Voliš li Marvel?", a to je bilo dovoljno za početak fijaska.

"Znaš šta, ne", rekla je. "Moj brat gleda Marvel filmove, ali ja se jednostavno ne mogu zainteresovati za anime."

Doni nije mogao da prećuti, pa je sa velikim čuđenjem nastavio razgovor.

"Ne možeš da ne voliš Marvel filmove. Neverovatni su", objašnjavajući "to nisu anime, nego heroji koji pokušavaju da zaštite svet".

Neprijatna tišina

Ubrzo je nastala neprijatna tišina, a Marija je htela da pritisne crveno dugme, kako bi završila sastanak. Međutim, Doniju je pretekao, a onda je počeo da diskutuje o svojoj ljubavi prema Marvelovom svetu.

Ideja da se nekome ne sviđa Marvel bila je previše za ovog obožavaoca: "Imam psa po imenu Marvel, to mi je velika stvar", objasnio je dok je Marija odlazila.

Ismevanje na Tviteru

Isečak je postao viralan na Tviteru prikupivši više od pet miliona pregleda, a svi su se dobro zabavili na njegov račun.

"Devojka je bila u redu s činjenicom da on nije baš privlačan i debeo i što se ponaša kao nerd oko nečega što ona ne voli. Bila je voljna bar da razgovara i on je pritisnuo dugme jer ona ne voli anime", napisao je jedan korisnik, dok je drugi prokomentarisao:

"Moram joj se diviti dok je slušala dreku bez da ga je prekinula ili vređala", "Hahaha, uspela je da uvredi i fanove anima i Marvela".

Izgleda da devojka od početka nije imala nikakve šanse, jer je Doni na jednom drugom dejtu otkrio da voli samo žene azijskog porekla. Ipak, sve su ga odbile.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR