Glas Javnosti

Muškarci je se BOJE, pa je NAPALI: Ja samo naporno vežbam, a oni misle da... (FOTO)

Zabava
Autor: Glas javnosti/prva.rs

Sofi Larisa Vejs, na društvenim mrežama poznatija kao Barnslej Bešer, kaže da je se muškarci plaše da bi je pozvali na ljubavni sastanak, dok su drugi uvereni da koristi steroide.

Takođe, izjavila je da muškarci češće pitaju njenu mamu za broj telefona, nego da sa njom direktno razgovaraju.

Ona ima 30 godina i velika je ljubiteljka borilačkih veština. Njen posao je borba sa muškarcima i od toga zarađuje. Ljubav prema ovom sportu nasledila je od oca, koji je takođe bio svetski prvak u bolibildingu, a Sofi sa ocem trenira četiri puta nedeljno.

"Često od muškaraca čujem kako izgledam "muževno" i svi me optužuju da konzumiram steroide, a ja nisam čak ni toliko velika. Razlog zbog čega to ne shvatam kao kompliment je to što oni smatraju da moje telo nije dostižno. Sve su to težak rad i disciplinovana ishrana, i tajna nije u tome da se izgladnjujem", rekla je Sofi za Dejli Star.

Ona je poželjna na internetu, a pored što pobeđuje muškarce u svojoj dnevnoj sobi, drugi izvor prihoda dolazi preko OnliFensa.

"Kada je reč o ljubavnim sastancima, teško je. Dok sam bila na odmoru sa mamom, u prvi mah nisam shvatala da me se muškarci plaše. Samo sam mislila da im nisam privlačna. Kada bih izašla sa drugaricama, one bi pričale sa momcima koje bi tada upoznale, a meni niko nije prilazio i uvek sam mislila da je problem u meni", objasnila je Sofi.

"Kada sam otišla na letnji odmor sa mamom, sećam se da sam jedne večeri pomislila da je moja mama muškom svetu jako privlačna. Kasnije mi je rekla da preko nje stupaju u kontakt sa mnom. To je zastrašujuće zar ne? Ne znam zašto".

U svoj život privlači samo pokorne slabe muškarce, jer svi misle da imam "mušku energiju".

"Stvarno sam nezavisna, jer imam svoje ciljeve i treniram kao muškarac i borim se kao muškarac. Mislim da to odbija mnoge udvarače".

Sofi ima mnogo obožavalaca. Jedni joj traže savete o mišićima, dok je drugi obaveštavaju o svojim dosadašnjim fitnes uspesima.

"Zarađujem za život od toga što bijem muškarce. Žele da dominiram nad njima i vole da dobiju udarac u lice. Imala sam mušteriju iz Madrida, koji je zbog mene doleteo samo da bih ga udarila u lice.Naplatila sam mu 500 funti po satu, a tuču smo imali u hotelu. Moj tata misli da je to fantasično i svima priča kako njegova ćerka "mlati" muškrace i od toga zarađuje".

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR