Glas Javnosti

Miloš Biković pokazao imanje i otkrio ko ga ja najviše oduševio od meštana (FOTO, VIDEO)

Zabava
Autor: Glas javnosti

Miloš Biković je otvorio kapiju svog imanja koje je kupio nedavno u okolini Valjeva i otkrio je kako izgleda njegov život na selu gde je mesecima uređivao dvorište i kuću, dok je jednu celu srušio. Inače, imanje je bilo puno zmija, ali je vredni glumac i to raskršio.

Jeste, živim užurbane dane prepune sastanaka i to jeste deo moje realnosti, ali gledam da pobegnem od toga ovde - objasnio je Miloš Biković, u RTS emisiji “Kao sav normalan svet”.

Glumac je voditeljki Tanji Peternek pokazao prazno dvorište gde je nekada bila kuća.

Ovde je bila kuća koju sam rušio macolom, stara zemljana kuća koju sam hteo da sačuvam baš zato što je stara zemljana, ali nije joj bilo pomoći, bolje da je ja srušim, nego da se ona sruši - pokazivao je Biković.

Dečak sa Kanarevog brda

On je objasnio i kako je, kao dečko sa Kanarevog brda, došao baš u ove predele.

Blizu je Beogradu, a relativno je blizu manastir mog brata i tu su prijatelji njegovi koje poznajem i koji su saznali da se prodaje kuća i ja sam shvatio da mogu da budem tu za manje od sat vremena i bila je dobra ponuda - objasnio je svoje razloge glumac.

Ipak, iako je blizu brata koji se zamonašio, ne viđa ga tako često.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Opet izolacija ? Изоляция опять ?

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on

Zapravo, češće se viđamo kod njega u manastiru ili u Beogradu, ovde smo se videli jednom - kaže srpski glumac.

Biković je oduvek isticao koliko je blizak sa bratom Mihailom Bikovićem, koji se zamonašio kada je on bio dete, a sada je priznao da mu se nije preterano svidela tematika serije i filma “Južni vetar”, gde Miloš igra glavnu ulogu.

Moj brat nema jednoznačan odnos prema “Južnom vetru”, njemu to ne prija, on to ne voli i smatra da to nije slika Srbije. Tu se slažem jer je to je slika jednog od slojeva Srbije koje smo mi patentirali u tom žanru. A mama kaže dobra, jaka serija. Sviđa joj se što je emotivno – objasnio je Biković.

Imanje je veliko i lepo, ali zahteva i puno ulaganja, posebno fizičku snagu.

Ima na imanju svašta da se radi, ova je kuća od cigle, tu je stari nameštaj želim da sačuvam… ovu ružu smo bagerom prebacili da je ne uništimo. Dole je voćnjak, ispod bagrenjak i magaza… moja magaza - ističe on.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

На этой фотке я просто хотел улыбнуться и поделиться с вами хорошим настроением, но глаза открыть не смог ?. Улыбнулся, как смог... А у вас как (не) получается улыбаться? Отмечайте меня в ленте и в сториз, ставьте хештег #улыбниськакмилош. Самые смешные фото самых неудачных улыбок я репостну у себя в сториз. Поделимся позитивом друг с другом... Hteo sam da se nasmejem ali nisam mogao da otvorim oči od sunca. Evo šta je ispalo... Kačimo neuspele osmehe na stori tagujte me... 10 NAJLUĐIH ću okačiti na stori ?

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on

Na imanju se nalaze i jabuke i višnje.

Jao, višnju je nešto napalo, ne znam šta, imam i šljive stare sorte, ovde je bila bara i to je bio zmijarnik, nije moglo da se prođe, a pre neki dan pa smo pokosili - priča glumac i objašnjava:

Bilo je strašno, bilo je zmija koliko hoćeš. Kada sam došao tri ih je bilo po danu, i to poskoci, sad ih nema, posuli smo hlor da ih oteramo, nije baš najzdravije, ali morali smo.

Voditeljka ga je potom zamolila da uđu da popiju kafu i urade intervju tamo gde nema zmija.

Kao da je zmija na setu, a ne u životu! - rekla je Tanja Peternek, a on se nadovezao:

Nije to ništa strašno, i ja sam ih se plašio, ali ovde sam ih video baš puno… - rekao je Biković.

Oduševila ga deca iz komšiluka

Iako je želeo da se tu osami i pobegne od prenatrpanog poslovnog rasporeda, nije uspeo da prođe neopaženo barem kad je komšiluk u pitanju.

 Ipak, iako je mislio da će, kada celo selo sazna da boravi u njihovom komšiluku, dolaziti da ga vide i možda se slikaju, desilo se nešto sasvim obrnuto.

Ovde celo selo zna da sam došao pošto su u toku građevinski radovi. Onda su svi krenuli da dolaze i bilo je njih koji su želeli da se slikaju, ja sam odmah pomislio jao vidi ovaj sindrom igra mečka. Međutim, onda su drugi dan došli da mi pomognu i ja sam mislio okej biće im zanimljivo dan-dva - počeo je glumac.

Međutim, evo, tako dođu komšije i njihova deca, momci od 15 i 11 godina i rade sa mnom po ceo dan. Pre neki dan sam došao kasnije, oni su od 11 ujutru prebacivali neki crep do 15 časova. Jedan tako potpuno neočekivan sled. Onda kad vidim da oni nisu taj dan, recimo, sedeli na telefonima i društvenim mrežama, bude ti lepo i drago da ima takve dece – ispričao je Biković.

 

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR