Glas Javnosti

Miljenik žena i jedan od omiljenih čuvara plaže, a evo kako izgleda danas (FOTO)

Zabava
Autor: Glas javnosti

Izgled Miča Bjukenona u sedamdesetoj će vas iznenaditi.

Dok brojni fanovi serije „Čuvari plaže“ vole da ga se sećaju iz dana kada je snimao čuvenu ulogu, glumac Dejvid Haselhof ipak nije uspeo da ne podlegne starenju, baš kao što nije niko drugi na svetu.



Danas je u sedamdesetoj godini života, pa mnoge zanima da li je izgled Haselhofa sačuvao išta od onog izdanja za kojim su žene ludele. Šta god mislili o njegovom aktuelnom imidžu, čini se da je među damama ostao veoma popularan. Ali, činjenica je da zbog preteranog botoksa i plastičnih operacija izgleda znatno drugačije.

Izgled je dalje na njegovoj strani u smislu da lako osvaja žene, ali 2018. godine rešio je da se skrasi kraj treće supruge Hejli Roberts koja je čak 28 godina mlađa od njega. To najbolje govori u prilog činjenici da slavni glumac i dalje nema problem da osvoji daleko mlađe partnerke a pisalo se da ga mnoge obožavateljke još uvek opsedaju.


Ipak ne privlači tako veliku pažnju u odnosu na skandale koje ovaj glumac povremeno pravi. Jednom je prilično pijan demolirao hotelsku sobu u Londonu, udario doktora, a postoji i snimak kako pijan na podu kupatila pokušava da jede burger.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR