Glas Javnosti

Milijana Bogdanović bila udata za pet decenija starijeg: Sada "Imam 27 godina starijeg momka i radimo u busu"

Zabava
Autor: Glas javnosti

Par koji je zgrozio javnost i brak koji je produkt rijaliti projekta nestao je iz medija kada su im zatvorena vrata opskurnog programa.

Milijana i Milojko, par koji deli 53 godine razlike šokirao je 2019. godine javnost. Njih dvoje su u rijaliti "Parovi" ušli kao emitovni partneri, da bi se nakon nekog vremena i zvanično venčali.

Od medijske senzacije koja je punila tabloide danas su ostali samo profili koji od te famozne 2019. godine nisu ažurirani. 

Dok su svi pričali o tome kako je reč o vezi iz koristi, danas se ta priča samo potvrđuje. Milojko Božić, nestao je iz medija, dok je njegova nekadašnja supruga Milijana Bogdanović daleko od popularnosti koju je želela tih godina.

Očigledno je da je bitno na koji način punite stranice tabloida, a ovaj par ni u šali nije prihvaćen u javnosti.

Milijana, danas radi za autobusku kompaniju gde je zaposlena kao kondukter. Pre nekoliko meseci na upit novina iz Hrvatske kratko je poručila da ima momka starijeg 27 godina i da zajedno rade za u autobuskoj kompaniji.


Kaže da je ljudi prepoznaju, a povezivanje sa starijim muškarcima očigledno je i dalje nešto što je privlači.

Sa druge strane, njen "emotivni partner" Milojko Božić, aktivan je na društvenim mrežama. Ne popularan kao pre, ali aktivan. Redovno objavljuje fotografije na svom fejsbuk profilu, ali drži se podalje od televizijskih kamera. 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR