Glas Javnosti
posta

Meredit Grej posle 19 godina napušta Uvod u anatomiju, ali serija se ipak nastavlja

Zabava
Autor: Glas javnosti

Glumica Elen Pompeo, koja tumači glavni lik u seriji "Uvod u Anatomiju", objavila je da posle 19 godina snimanja napušta čuvenu seriju.

Meredit Grej, koju smo pratili od prve sezone serije „Uvod u Anatomiju“, objavila je da se povlači iz ove doktorske sage.

Serija, međutim, ne prestaje sa snimanjem.


„Večno sam zahvalna i puna ljubavi i podrške koju ste mi pružili, Meredit Grej iz sezone u sezonu, do 19. sezone“, napisala je ona na Instagramu.

„Kroz sve to….ništa od toga…ne bi bilo moguće bez najboljih obožavatelja na svetu. Svi ste vozači i svi ste učinili vožnju tako zabavnom i legendarnom! Ludo vas volim i cenim vas neverovatno. Ovo nije prvi put na rolerkosteru… znate da šou mora da se nastavi i definitivno ću doći u posetu. Sa puno ljubavi i neizmerne zahvalnosti“, rekla je ona dodatno.

Lik Meredit Grej će u 19. sezoni serije biti u samo osam epizoda. Serija će se navodno obnoviti i za 20. jubilarnu sezonu.

„Uvod u anatomiju“ je američka medicinska drama televizijska serija TV kuće ABC.  Originalni naziv je dobila po čuvenom udžbeniku „Grejova anatomija” koji se koristi na prvoj godini studija medicine, a kako se glavna junakinja Meridit preziva Grej, otuda paralela. Radnja je smeštena u zamišljenoj bolnici „Sijetl grejs” u Sijetlu gde pet stažista započinje svoju hiruršku karijeru.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR