Glas Javnosti

MEGAN OTKRILA TAJNE: Megan Markl progovorila o razmiricama u kraljevskoj porodici

Zabava
Autor: Glas javnosti

Megan Markl je u intervjuu za časopis "The Cut" progovorila o "gubitku" svog oca i kako "ne mora biti isto" u slučaju njenog supruga princa Hharija i njegovog oca Čarlsa.

Govoreći o svom otuđenom ocu Tomasu Marklu, Megan se osvrnula na odnos između vojvode od Saseksa (Hari) i princa od Velsa.

U medijima se nagađa da je Harijev odnos s ocem napet od kada se par povukao s kraljevskih dužnosti. Hari je prošle godine u intervjuu s Oprom Vinfri otkrio da je Čarls prestao da odgovara na njegove pozive.




„Hari mi je rekao: ‘Izgubio sam tatu u ovom procesu“, rekla je Megan opisujući efekat njihove odluke da se odreknu kraljevskih dužnosti.

„Ne mora da bude isto kao što je to bilo meni, ali to je njegova odluka“, dodala je ona.

Megan je kazala da veruje da postoji „prostor za oproštaj“ između nje i kraljevske porodice.

„Mislim da je oproštaj jako važan“, rekla je u intervjuu.

„Potrebno je mnogo više energije da se ne oprosti, ali potrebno je mnogo truda da se oprosti. Stvarno sam se aktivno potrudila, posebno znajući da mogu reći bilo što“, rekla je Megan.




Najavila je da će se „vratiti na Instagram“ pošto je izbrisala svoj profil pre više od četiri godine uoči ulaska u kraljevsku porodicu.

Dodala je da se brisanjem svojih ličnih profila na društvenim mrežama osećala kao „glumica“ koja glumi da je članica kraljevske porodice, prenosi N1.

„Bila sam glumica“, rekla je Megan.

„Ceo moj posao bio je: ‘Reci mi gde da stanem. Reci mi šta da kažem. Reci mi kako da to kažem. Reci mi šta da obučem i ja ću to učiniti“, rekla je supruga princa Harija.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR