Glas Javnosti

MAJA NIKOLIĆ: Uskrs pamtim po maminoj reform torti i ruskoj salati

Zabava
Autor: Glas javnosti

Maja Nikolić, voditeljka, novinarka, urednica i autorka emisije „Među nama“ koja se emituje na televiziji Nova S, u velikom prazničnom intervjuu govori o svom detinjstvu, porodičnom domu, porodici, ali i o svojoj televizijskoj karijeri.


Kako provodite Uskrs ove godine i kako izgledaju praznični dani u domu Maje Nikolić?

-Ove godine smo u nešto užem sastavu, ali je suština uvek ista, da se opustimo, da provedemo vreme zajedno, da nam ti lepi porodični momenti ostanu u pamćenju. Mada, sada kada su klinci veliki, nije to isto kao ranije. Lepe su i te promene, divna su ta zrela bića koja su postali, tako da sada zaista više vrednujem svaki zajednički trenutak.

Kako Vi pamtite praznike u svom porodičnom domu, kada ste bili dete? 

-Uvek sam najviše volela Uskrs baš zbog kuckanja jajima. To je praznik koji bez sumnje deca najviše vole jer ima i dozu zabave. Moje uspomene su uspomene na roditeljski dom, na osmehe i radost i na maminu reform tortu i rusku salatu, i baš takve uspomene želim da nose i moja deca jednog dana.

Da li biste mogli da izdvojite jednu epizodu emisije, bilo koje čiji ste bili domaćin u svojoj karijeri, a koja Vam je u sećanju ostala kao najlepša ili najbolja? 

-To bi mi bilo jako teško jer sam radila desetine televizijskih formata i svaki je donosio novo iskustvo, na svakom sam učila. Najzabavnije je svakako raditi velike šou programe. Sa druge strane sada imam neke druge mogućnosti. Ja sam inače tip osobe koja voli da radi i koja uvek pronalazi nešto lepo u svemu. Kada to više ne mogu da vidim, kada ne osetim radost, znam da je to trenutak da sečem i da menjam stvari. Sada mi je lepo, osećam se dobro, profesionalno ispunjeno, imam divne kolege sa kojima zajedno stvaram Među nama. Cenimo se i poštujemo, lepo radimo i zadovoljna sam., rekla je voditeljka u intervjuu za portal Nova.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR