Glas Javnosti

Maja Berović poručila: Nemam čega da se stidim

Zabava
Autor: Glas javnosti

Pevačica Maja Berović, na muzičkoj sceni pojavila se 2007. godine sa pesmom "Džin i limunada" po kojoj je i danas prepoznatljiva, uprkos brojnim hitovima koje redovno izbacuje.

Iako je tada imala 19 godina, te logično i drugačije izgledala, pevačica nikada nije krila da je "išla pod nož" i korigovala nekoliko stvari na svom licu i telu i u nekoliko navrata isticala da se ne obazire na komentare da je "cela izoperisana", kao i da je "promenila lični opis".

Na društvenim mrežama se redovno vrte Majine fotografije s početka karijere, a ona je nedavno otvoreno govorila o svojoj transformaciji govoreći da je uradila nos, usta i grudi, kao i da je promenila boju kose i uradila deblje obrve.


"Ne čitam loše komentare. Meni je sve to slatko, nemam čega da se stidim. To je bila jedna mladost i to sam bila ja. Kada sam se prvi put pojavila imala sam 19 godina, bila sam mršava, imala sam crnu kosu, bila sam bez obrva. Kada s ove distance pogledam, jeste mi smešno i čudno, ali nemam osećaj sramote niti nelagode. To sam ja, ko me voli, voli me i onakvu i ovakvu, a ko me ne voli, neće me nikada ni voleti. Otkada sam operisala nos, nije mi palo ništa drugo na pamet. Radila sam još usta i grudi, To je to za sada", rekla je ranije Maja, prenosi Pink.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR