Glas Javnosti

MAFIJAŠKA KUMA: Naša pevačica bila u strahu za život, pa završila 10 meseci u zatvoru

Zabava
Autor: Glas javnosti

Lela Andrić pojavila se na javnoj sceni 1992. godine kao veoma imućna žena, a nakon što je odlučila da se bavi pevanjem, snimila je pet albuma. Ostala je upamćena po hitu "Čarobnjakov sin", a nakon snimljenih ploča nestala sa scene.

Bila je u veoma bliskom kontaktu sa uticajnim ljudima tog vremena, te je bila okružena političarima, muzičarima, intelektualcima, ali i kriminalcima.

Lela je bila udata za bisnismena Srđana Adžemovića, a njihov brak je je bio turbulentan. Pevačica je strepela za sopstveni život, jer je Srđan vrlo često bio na meti kriminalaca. Njihova ljubavna priča nije dugo potrajala, a Adžemović je ponovo uplovio, pre par godina, u bračne vode oženivši bivšu članicu grupe "Models" Nevenu Stamenković.

Sa druge strane, Lela nije krila da je imala prijatelje među ljudima iz podzemlja, kao i da je nekim bila čak i kuma.


- Družila sam se sa svima, i sa finim momcima, s kriminalcima, političarima, estradom. Ne znam zašto su me svi oni voleli, verovatno zato što sam bila iskrena. Najteže mi je bilo kad je ubijen moj kum Dugi, kao i Šljuka. Sva ta ubistva su se desila tokom prve godine mog braka sa Srđanom Adžemovićem - otkrila je pevačice pre nekoliko godina.

Lela je tada otkrila da je, u stvari, njen suprug bio taj koga su tražili, te da je živela sve vreme u grču i strahu, jer je ljudima iz njene okoline život visio o koncu.


- Ubice su zapravo jurile mog muža, pa su onda ubijali koga su stigli. Plašila sam se za svoj život jer nikad nisam mogla da znam da li će me neko ubiti na ulici, staviti mi bombu pod auto ili gađati kuću zoljom. Pretnje smrću smo dobijali stalno. Zato sam bila najsrećnija kad sam se razvela, ne zbog Adžema, nego zato što je to bio težak period mog života - zaključila je pevačica.

Osuđena na 11 meseci zatvora

Pored toga što je bila u braku sa biznismenom, često je bila u žiži interesovanja javnosti, te je svojevremeno bila osuđena zbog prevare “teške” 140.000 švajcarskih franaka.

Naime, Lela je 2005. godine osuđena na 11 meseci zatvora i tri godine uslovne kazne, zato što je na prevaru uzela novac od Švajcarskog državljanina. Sud je Alenspaha uputio na parnicu jer je tokom suđenja utvrđeno da je Lela Andrić od njega u dva navrata pozajmila samo 140.000 franaka, a ne koliko je on tvrdio. Što se ostatka od 835.000 franaka tiče, grafološkim veštačenjem je utvrđeno da potpis na priznanici o pozajmici nije potpis Andrićeve, niti njene majke.
Iako više nije toliko prisutna na estradi, i dalje izgleda fenomenlano i mladoliko. Njeni pratioci na društvenim mrežama joj konstantno dele komplimente, jer gde god se pojavi besprekorno je sređena i zrači harizmom koja privlači ljude.


Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR