Glas Javnosti

Luna došla bez Marka u emisiju, pa otkrila sve o razvodu

Zabava
Autor: Glas javnosti

Bivši zadrugari, a sada Jutjuberi, Luna Đogani i Marko Miljković već neko vreme su u centru pažnje, s obzirom na to da mnogi nagađaju da imaju probleme u braku.

Međuti, Luna je gostovala u emisiji Amidži sou, i tom prilikom otkrila da li se razvodi.

"Ne, zaista se ne razvodimo. Sve je u redu, to smo i rekli na našem kanalu. Mislim da smo mi previše dali naš život na tacni, i još uvek ga dajemo na našem kanalu, tako da nekad možemo nešto da zadržimo za nas, ali zaista je sve u redu", rekla je ona.

Luna je potom objasnila kako je došlo do toga da ljudi nagađaju razvod.


"On nije bio na rođendanu, i kao što je rekao na lajvu bio je sprečen. Nije rekao tačan razlog, i to je njegovo pravo. Sve je u redu, nismo u nikakvoj svađi, u ljubavi smo. Imamo porodicu i sve što smo poželeli, i to je to", rekla je ona.

"Ljudima je bilo čudno jer moj  muž nije bio na rođendanu, i onda su mislili da se nešto desilo. Zašto uopšte mora nešto da se dogodi? Bio je samo sprečen. Mi stvarno dajemo život na tacni, tako da naši fanovi imaju pravo da misle šta žele i prave teorije. Bilo je tu svega. Da me je prevario, da smo se tukli, da sam pobegla kod mame, mama je uvek neki krivac. Ono što je najvažnije, sve je u najboljem redu", otkrila je Luna.

Luna se takođe osvrnula i na krizu u braku.

"Naravno, dešavalo se, mnogo smo toga prošli, došlo je i dete, pa nemamo previše vremena jedan za drugo, fokus je na Miji, ali to nije  prešlo granicu da ne možemo da sednemo i popričamo. Ništa se nije desilo da ne možemo da živimo sa tim", tvrdi Luna.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR