Glas Javnosti

LJUBITELJI TENISA POPLJUVALI ORGANIZATORE U NJUJORKU: Zbog pesme Paris Hilton razapeli US Open (FOTO, VIDEO)

Zabava
Autor: Glas javnosti

Dolazak američke starlete Paris Hilton na meč između Novaka Đokovića i Aleksandera Zvereva izazvao je veliku pažnju medija, ali i revolt teniskih navijača koji su i te kako besni na US Open!

Navijačima je zasmetalo to što je zvanični nalog US Opena na društvenim mrežama (Tviter i Instagram) podelio video snimak Hiltonove iz lože Artur Eš stadiona.

 - Ono kada sviraju tvoju pesmu na US Openu, to je tako "hot" - stoji na nalogu US Opena, uz obavezan tag na Hiltonovu i podeljen video snimak.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by US Open (@usopen)

To je bio "okidač" za istinske ljubitelje tenisa koji su u komentarima popljuvali US Open, ali i Paris Hilton za koju su rekli da verovatno i ne zna da se igra tenis.

 

 

Takođe, mnogi od navijača su tražili od US Opena da izbrišu taj "post", tvrdeći da im to vređa inteligenciju. Međutim, ništa se nije promenilo kada su u pitanju njihove želje.

 

Inače, i sama Hiltonova, čiju pesmu su pustili na US Openu, se obratila javnosti putem Instagrama i poručila da je počastvovana što se "Stars are blind" čuje na meču polufinala Njujorka.

Foto: Instagram/printscreen

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR