Glas Javnosti

LJUBITELJI EVROVIZIJE BESNI ZBOG UČEŠĆA IZRAELA NA TAKMIČENJU: "Kukavice, zabranite Izrael!"

Zabava
Autor: Glas javnosti

Izrael je privukao najveću pažnju ljubitelja Evrovizije. Pre samog takmičenja, saopšteno je da je izraelska televizija KAN zatražila nastup u drugom polufinalu. Referentna grupa za Pesmu Evrovizije odobrila je taj zahtev, a predstavnik Izraela nastupiće u četvrtak, 9. maja.

Mnogi žele da Izrael izađe iz konkurencije
Druge večeri zajedno sa Izraelom nastupiće Austrija, Malta, Švajcarska, Grčka, Češka, Albanija, Danska, Jermenija, Estonija, Gruzija, Holandija, Norveška, Letonija, San Marino i Belgija. Mnogi navijači su besni što Izrael ove godine nije izbačen iz takmičenja. X, ili bivši Tviter, pun je komentara na ovu temu.


„Uklonite Izrael i dodajte još jednog srpskog predstavnika“, „Nemojte da se iznenadite kada Izrael uđe u finale“, „Treba da slušate narod, a ne zahteve Izraela“, „Još imate vremena da ih izbacite“, „ Kukavice, zabranite Izrael", "Šta, dođavola, Izrael radi ovde?", "Ljudi: Zabranite Izrael. EBU: Izrael može da bira koje polufinale", "Zemlja koja počini genocid ne bi trebalo da nastupa na mirnom muzičkom takmičenju" , „Ovo je nečuveno“, „Iznenađen sam što je genocidna zemlja uspela da nađe vremena da izabere polufinale, ali uopšte nisam iznenađen što ste to odobrili“, „Previše je zemalja u drugom polufinale. Ukloni Izrael“, „Tako brzo smo izbacili Rusiju iz svega, zauzmite isti pristup Izraelu“, neki su iz komentara.



Lansiran je i hešteg „zabrani Izrael“.


Glas javnosti/I01H

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR