Glas Javnosti

Ljuba Perućica otkrio recept za uspešan brak

Zabava
Autor: Glas javnosti

Pevač Ljuba Perućica, uživa u dugogodišnjem braku sa Katarinom Kolozeus sa kojom se odlično slaže i koja ga podržava i razume prirodu njegovog posla.

Ipak, dok nije upoznao svoju srodnu dušu, pevač je izlazio sa dugim devojkama koje nisu uspele da ga osvoje u potpunosti, ali iz svake veze naučio je po neku životnu lekciju koja ga je oblikovala u čoveka koji je danas.

On je ovog vikenda gostovao u jednoj emisiji gde se govorilo o muško-ženskim odnosima, kada je voditeljka upitala na šta su sve devojke spremne kada vide da gube mušku pažnju.


– Ja bih rekao da imaju dve vrste. Jedna je ona koja će dati sve od sebe, znači prevrnuće sve, boriće se da proba da te vrati, a ona druga je ona koja će istog momenta da kaže: „Blok“– iskren je bio Ljuba u emisiji „Magazin In“. 

Muzičar je već nekoliko godina u srećnom braku, a na pitanje šta je najbitnije da bi ljubav odolela svim iskušenjima kratko je odgovorio:

-Tolerancija, razumevanje i pre svega jake emocije. Nisam uopšet ljubomoran, možda sam bio ljubomoran na samom početku. Izgradili smo odnos pun poverenja, nije ljubomorna ni Katarina iako radim noću i okružen sam ženama – rekao je Ljuba nedavno. Piše Kurir

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR