Glas Javnosti

E, `OĆEŠ NA PIĆE? Milicu glumac otkrio u AUTOBUSU, ona nakon filma NESTALA: Ovako danas izgleda LOLA iz "Munja" (FOTO)

Kultura
Autor: Glas javnosti

Film "Munje" je srpska komedija iz 2001. godine, a film je i dalje vrlo popularan među mnogim generacijama.

Ovaj film su pratile brojne zanimljivosti, kao i likovi koji i glumci koji do tada nisu bili poznati. Tako je lik Lole, devojke sa kratkom kosom i krupnim očima odigrala Milica Vujović.

Ideja je bila da lik Lole i Kate, koju u filmu igra Maja Mandžuka, zapravo odigraju glumice koje nisu bile profesionalci. Maju je otkrio Zoran Cvijanović, dok je Lolu u "Munje" doveo Sergej Trifunović.

- Vozio sam se tridesetkecom. Samo sam ugledao neka neverovatna dva oka. Nikad pre toga nisam startovao devojku u autobusu. Milica i ja postali smo vrlo dobri prijatelji. Kad nam je trebala devojka za lik Lole, bio sam sto posto ubeđen da je ona savršen izbor - rekao je Sergej, a prenela nova.rs.

Foto: Printscreen/Instagram/whistler_dick

Scenarista filma, Srđa Anđelić je jednom prilikom pojasnio da su sve devojke na kastingu imale zadatak da izgovore repliku "ćao, hoćeš na piće" i nijedna nije to dobro uradila jer su glumile, a trebalo je da izgleda prirodno. Onda se pojavila Milica Vujović koja je izgovorila "eee, oćeš piće?" i svi su shvatili da je ona ta.

Nakon filma, Milica se povukla iz glumačkih voda, ali je nastavila da se pojavljuje na televiziji kroz emisiju o mutici, ekologiji i ekstrmnim sportovima.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Zoran u 12.05.2022 05:31:55 h
     0 
У општем антисрпском лудилу путем медија убацују се речи које раније нису коришћене у нашем језику. Реч након је хрватска као и многе друге (узрујан, учинковито, но, прекрижен итд) које су захваљујући полуписменим водитељима и новинарима убачене у српски језик.